Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Informele zorg heeft de toekomst

  10-6-2013

  Zelfs de wethouder Grondzaken begint een beetje te zweten als het over de Wmo gaat. Termen als Kanteling, Eigen Kracht, Sociaal Netwerk en Regie bij de cli├źnt, zoemen op elke verdieping van het gemeentehuis rond. Op flip-overs lees je 'van verzorgingsstaat naar participatiestaat' en zie je piramides en omgekeerde piramides (als het over de financiering gaat).

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn

 • Wijkzusters in het zonnetje

  6-6-2013

  Donderdag 6 juni genoten de wijkzusters uit West- en Midden-Brabant van een boottocht en stadswandeling waarbij het aan niets ontbrak.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg

 • Bewoners van Serviceresidentie Vredenbergh op pad

  30-5-2013

  Gepubliceerd bij: Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Surplus op tv

  15-4-2013

  StadsTV Breda heeft de laatste aflevering uitgezonden van Maak het in Brabant. In deze uitzending komt oa Regillio Brian van Stichting Luctor et Emergo aan het woord. Deze stichting geeft cursussen aan jongeren om ze in staat te stellen om radio en tv te maken en om hun talenten te ontwikkelen. Deze jonerenzender heeft een eigen studioruimte in Pluspunt de Wisselaar.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep

 • Persconferentie

  Staatssecretaris Van Rijn in Breda voor werkbezoek

  21-3-2013

  Op maandagmiddag 18 maart was staatssecretaris van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Breda voor een informeel werkbezoek. Hij kwam zich laten informeren over de wijze waarop in onze regio de overgang van zorgtaken naar de gemeenten wordt geregeld. Dit betreft onder andere begeleiding/dagbesteding en persoonlijke verzorging.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep