Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Gratis cursussen voor mantelzorgers

  3-7-2013

  HOOM biedt 5 bijeenkomsten voor mantelzorgers aan over communicatie. We gaan vooral praktisch te werk met voorbeelden uit uw praktijk. “Wat was de situatie, wat gebeurde er en hoe kan dit in het vervolg anders?”. De bijeenkomsten zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Opgave is mogelijk tot 21 juli a.s.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Wensen van de mantelzorger

  27-6-2013

  Vanmiddag heeft het symposium Mantelzorg in Theater De Bussel in Oosterhoutplaatsgevonden. Tijdens het symposium zijn de onderzoeksresultaten over de wensen van de mantelzorger in Oosterhout gepresenteerd. Daarna was het tijd voor discussie.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg

 • Wijkzusters aan het woord

  25-6-2013

  Verslag werkconferentie In voor Zorg!

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg

 • Surplus spreekt op werkconferentie

  24-6-2013

  Vandaag is er een werkconferentie van In voor zorg! Dit is een programma voor de langdurige zorg van het ministerie van VWS en Vilans, kenniscentrum langdurende zorg. Sprekers op de werkconferentie zijn Jan Oudman, In voor zorg-coach, Judith van Hoof, wijkzuster in Zevenbergen en Langeweg en Sanne van Etten, wijkzuster in de wijk Fort Zeekant in Bergen op Zoom en de kern Woensdrecht

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg

 • Ronkende motoren bij Prokkel on Tour

  11-6-2013

  Surplus Welzijn Breda/ Brakkenfestival organiseerde afgelopen zondag 'Prokkel on Tour'. Het was een fantastische samenwerking tussen vrijwilligers van het Brakkenfestival, Bredase Aangepaste Sporten en Sovak. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met én zonder verstandelijke beperking.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn