Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Symposium over verbinden in de wijk

  24-10-2013

  Op 31 oktober, van 15.00 tot 19.00 uur, organiseert Thuiszorg DAT samen met de Regionale Kruisvereniging West-Brabant, Surplus en tanteLouise-Vivensis een symposium over ontwikkelingen in de ouderenzorg en de belangrijke rol van de wijkzusters daarin. Dit symposium, voor bestuurders en professionals in zorg en welzijn, vindt plaats van 15.00-19.00 uur in het gemeentehuis Halderberge.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Logo unikids 2.0

  Persbericht: Unikids krijgt nieuwe eigenaars

  30-9-2013

  Surplus Kinderopvang stopt met het aanbieden van tweetalige kinderopvang bij Tilburg University. Maar de opvang van kinderen gaat door, op dezelfde locatie, met grotendeels dezelfde pedagogisch medewerkers. Kinderopvang Unikids 2.0 opent haar deuren op 1 oktober 2013. Op 5 oktober 2013 vindt de officiƫle opening van Kinderopvang Unikids 2.0 plaats.

 • Aan de wandel

  30-9-2013

  De vrijwilligers van het Brakkenfestival hebben zich gisteren ingezet om ouderen een heerlijke boswandeling te bezorgen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn

 • Partijen in regio West-Brabant tekenen convenant regelarme transitie AWBZ

  29-9-2013

  Verschillende partijen in de regio West-Brabant werken nauw met elkaar samen om een samenhangend aanbod van thuiszorg en welzijn in de regio te organiseren. Hierbij wordt tot doel gesteld de transitie van AWBZ-taken zo regelarm mogelijk te realiseren zodat ondanks budgetkortingen zoveel mogelijk geld ingezet kan worden. Belangrijke kerngedachten zijn: uitgaan van wat mensen (nog) wel kunnen, en kwaliteit van leven.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Botenrace in het Spanjaardsgat

  23-9-2013

  JCI Breda heeft het Brakkenfestival gekozen als goede doel voor hun jaarlijkse botenrace. Klokslag halfeen zaterdagmiddag j.l. was de aftrap van de botenrace in het Bredase Spanjaardsgat. 25 teams namen deel aan de race. In totaal haalden de teams 4500 euro op! Hierbij mogen we de opbrengsten van de horeca en hartjesactie nog optellen. Hierdoor komen we uit op een bedrag van ongeveer 6000 euro!

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn