Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Surplus op tv

  15-4-2013

  StadsTV Breda heeft de laatste aflevering uitgezonden van Maak het in Brabant. In deze uitzending komt oa Regillio Brian van Stichting Luctor et Emergo aan het woord. Deze stichting geeft cursussen aan jongeren om ze in staat te stellen om radio en tv te maken en om hun talenten te ontwikkelen. Deze jonerenzender heeft een eigen studioruimte in Pluspunt de Wisselaar.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep

 • Persconferentie

  Staatssecretaris Van Rijn in Breda voor werkbezoek

  21-3-2013

  Op maandagmiddag 18 maart was staatssecretaris van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Breda voor een informeel werkbezoek. Hij kwam zich laten informeren over de wijze waarop in onze regio de overgang van zorgtaken naar de gemeenten wordt geregeld. Dit betreft onder andere begeleiding/dagbesteding en persoonlijke verzorging.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • Deelname Surplus rondetafelgesprek

  13-3-2013

 • foto staatssecretaris van Rijn

  Staatssecretaris Van Rijn in West-Brabant voor werkbezoek

  11-3-2013

  Op maandagmiddag 18 maart a.s. komt staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar West-Brabant voor een informeel werkbezoek. Hij wil zich laten informeren over de wijze waarop in West-Brabant de overgang van zorgtaken naar de gemeenten wordt geregeld. Dit loopt via het Experimentenprogramma Regelarme Transitie AWBZ. In West-Brabant werken gemeenten, diverse zorg- en welzijnsaanbieders, zorgkantoor CZ en cli├źntenorganisatie Zorgbelang samen in de uitvoering van dit programma.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • Met gekoeld transport worden de maaltijden bezorgd

  Maaltijden aan huis? Nu ook in Breda!

  1-3-2013

  Vanaf 1 maart is Menu Surplus gestart met de levering van thuisbrengmaaltijden in Breda. De maaltijdenservice, welke in samenwerking met Surplus Welzijn is opgezet, draagt bij aan de vraag van zowel nieuwe als bestaande klanten in deze regio.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep