Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Van regels naar mensen

  Publicatie van regels naar mensen: ook over Surplus

  22-11-2013

  In voor zorg! heeft een publicatie uitgebracht over het experiment regelarme instellingen: Van regels naar mensen. In deze publicatie is aandacht voor verschillende experimenten die tot doel hebben om het aantel regels en procedures in de zorg terug te brengen. In de publicatie wordt oa het woord gegeven aan Anton van Mansum, bestuurder van Surplus.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Overname vastgoed Veron door Woonstichting Etten-Leur

  20-11-2013

  Het ziet er naar uit dat eigendom, en daarmee het beheer en de verhuur van alle woningen van Veron in 2014 overgenomen wordt door Woonstichting Etten-Leur (WEL). Veron en WEL hebben hierover gisteren overeenstemming bereikt.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • Symposium over verbinden in de wijk

  24-10-2013

  Op 31 oktober, van 15.00 tot 19.00 uur, organiseert Thuiszorg DAT samen met de Regionale Kruisvereniging West-Brabant, Surplus en tanteLouise-Vivensis een symposium over ontwikkelingen in de ouderenzorg en de belangrijke rol van de wijkzusters daarin. Dit symposium, voor bestuurders en professionals in zorg en welzijn, vindt plaats van 15.00-19.00 uur in het gemeentehuis Halderberge.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Logo unikids 2.0

  Persbericht: Unikids krijgt nieuwe eigenaars

  30-9-2013

  Surplus Kinderopvang stopt met het aanbieden van tweetalige kinderopvang bij Tilburg University. Maar de opvang van kinderen gaat door, op dezelfde locatie, met grotendeels dezelfde pedagogisch medewerkers. Kinderopvang Unikids 2.0 opent haar deuren op 1 oktober 2013. Op 5 oktober 2013 vindt de officiƫle opening van Kinderopvang Unikids 2.0 plaats.

 • Aan de wandel

  30-9-2013

  De vrijwilligers van het Brakkenfestival hebben zich gisteren ingezet om ouderen een heerlijke boswandeling te bezorgen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn