Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Brainstorm Onder Ons

  13-1-2014

  Onze collega’s Els Meeuwisse, Judith van Hoof en Wouter van der Wilden gaan de Brabander een beeld van hun werk geven. Want binnenkort schitteren zij in het programma Onder Ons van Omroep Brabant. Nu zijn we nog druk met voorbereidende gesprekken. Wat is interessant voor de kijker? Hoe denkt de filmmaker daarover? Filmmaker Wilma Rekkers deelt ons enthousiasme. Zij start volgende week met het filmen van wijkzuster Els in Fijnaart.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Overname overeenkomst Kober en Surplus Kinderopvang getekend

  19-12-2013

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • Nominatie HOOM

  12-12-2013

  HOOM is genomineerd voor de Helffer Kootkar prijs. Deze prijs hangt onder het Oranjefonds. Tien organisaties zijn hiervoor genomineerd. De winnaar krijgt € 75.000,00 om te gebruiken in het project. Duimen dus!

 • Overname van Surplus Kinderopvang door de Kober groep

  12-12-2013

  De Kober groep neemt per 1 januari a.s. de activiteiten van Surplus Kinderopvang over. De kindercentra, gastouderopvang, peuterspeelzalen en voorscholen van Surplus Kinderopvang in de gemeenten Breda, Halderberge, Etten-Leur en Zundert gaan onderdeel uitmaken van de Kober groep. De gesprekken over een eventuele overname lopen al sinds langere tijd en op 4 december jl.hebben de besturen van beide organisaties hierover overeenstemming bereikt.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • Alledaagse kracht van welzijn

  9-12-2013

  De samenwerking met Avans Hogeschool, lectoraat jeugd, Gezin en Samenleving en Surplus Welzijn met als titel 'De alledaagse kracht van welzijn' is officieel van start gegaan. Onlangs zijn professionals van Surplus Welzijn, docentonderzoekers en studenten van Avans voor het eerst bij elkaar geweest om van gedachten te wisselen hoe we als welzijnsprofessionals de goede praktijken in het sociale werk zichtbaar en overdraagbaar kunnen maken.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep