Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Schminkavond voor en door vrijwilligers

  14-1-2015

  Tijdens deze avond leer je de basistechnieken van het schminken. Op een simpele manier, spontaan en georganiseerd door vrijwilligers van het Brakkenfestival. Je krijgt een lesmap mee naar huis en oefenen doe je op elkaar. Deelname is gratis.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep

 • Koninklijke onderscheiding voor vrijwilligers

  5-1-2015

  Vier vrijwilligers bij pluspunt Hoeven hebben een Koninklijke onderscheiding gekregen. Burgemeester Jansen van gemeente Halderberge mocht deze eervolle handeling verrichten. Zonder vrijwilligsters kan het pluspunt niet draaien.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Ellen Korse neemt afscheid

  15-12-2014

  “Wat mij het meeste aansprak in het vak van maatschappelijk werker was dat je doet wat echt nodig is om mensen een steuntje in de rug te geven waardoor zij zelfstandig weer verder kunnen.” Ellen Korse, regiomanager voor Surplus Welzijn in de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk en Zundert, neemt vanwege haar besluit om met prepensioen te gaan afscheid van het werk. In een vraaggesprek blikt zij terug op deze werkzame periode in haar leven.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep

 • Veranderingen bij Surplus Zorg

  20-11-2014

  De zorg verandert. De maatregelen die de overheid neemt, gaan gepaard met forse landelijke bezuinigingen. Ook Surplus ontvangt volgend jaar minder middelen. Dit betekent dat ook Surplus haar zorg en dienstverlening hierop moet aanpassen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Surplus start met pilot beeldzorg

  14-11-2014

  De komende drie maanden werkt Surplus met een pilot beeldzorg bij logopedie en GVZ klanten. De pilot is onderdeel van het project Zorg Dichtbij.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg