Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Alledaagse krachten

  16-9-2013

  Surplus en Avans Hogeschool werken nauw samen in de driehoek van onderzoek-onderwijs-praktijk. Stagiaires van verschillende Avans-opleidingen zijn te vinden bij Surplus: variƫrend van 1e jaars studenten die kennismaken met het werkveld, jaarstagiaires bij jeugd- en maatschappelijk werk en 4e jaarstudenten die bezig zijn met onderzoek. Het lectoraat en Surplus willen deze samenwerking in de toekomst verstevigen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn

 • Ingezonden door Jeanne Albers

  Solex wordt scooter

  27-8-2013

  Vandaag is de eerste scooter voor de wijkzuster is afgeleverd. Jaren geleden toerde de wijkzuster nog op een Solex rond. Vanaf vandaag flitst in de Westrand van Roosendaal wijkzuster Judith op een hippe scooter voorbij. Ook in Tilburg, Etten-Leur, Halderberge en Bergen op Zoom rijdt de wijkzuster op haar wijkzusterscooter.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg

 • Surplus Zorg naar Circus Renz

  26-8-2013

  Clienten van Surplus Zorg uit Lage Zwaluwe en Zevenbergen krijgen woensdag a.s. door Deli XL een uitje aangeboden. Deli XL bezorgt die dag 100 ouderen een exclusieve en onvergetelijke voorstelling bij Circus Herman Renz in Etten-Leur. Voor velen is het al jaren geleden dat ze een circusvoorstelling hebben bijgewoond. Deze dag inclusief een lunch in de piste wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds. Deli XL wil hiermee aandacht vragen voor het probleem van eenzaamheid onder senioren, dat met name in de zomermaanden ernstige vormen aanneemt.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • foto de zeven schakels

  "Wonen plus zorg" en niet "Zorg plus wonen"

  16-8-2013

  In het vakblad Zorginstellingen stond een interview betreffende de bouw en ontwikkeling van woonzorgcentrum "De Zeven Schakels"

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg

 • Nieuwe wijkzuster in Etten-Leur

  15-8-2013

  Wijkzuster Marna de Jongh komt het wijkzusterteam in Etten-Leur versterken. Marna werkt in de gebieden Centrum-Oost, -West en Hooghuis. Bewoners kunnen bij haar terecht met hun vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wijkzusters Nancy Hormann en Nency van de Kuin-der werken al langer in Etten-Leur.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep