Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Surplus introduceert Thuisondersteuning in gemeente Breda

  9-3-2016

  Vanaf april 2016 biedt Surplus Thuisondersteuning aan duizend inwoners van Breda. Inwoners kunnen hierdoor zo lang mogelijk thuis blijven wonen in een schoon huis aangevuld met ondersteuning.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Zorg bij dementie

  12-1-2016

  Martha Flora opent 1 februari a.s. een pop-up locatie met 12 à 13 plaatsen in de Breedonk, Willem van Oranjelaan 17, in Breda. De pop-up locatie wordt ingericht naar de standaard van de beschermde leefomgeving van een Martha Flora Huis.

 • Martha Flora gaat samenwerken met Surplus

  8-12-2015

  In februari 2016 start Martha Flora, aanbieder van particuliere dementiezorg, een pop-up locatie nabij het Mastbos in Breda. In de aanloop naar het definitieve Martha Flora Huis aan de Kloosterstraat in Bavel opent Martha Flora een heuse pop-up locatie in Breda. Tevens kondigt Martha Flora met trots haar samenwerking met partner Surplus aan. Na de succesvolle pop-up locatie in Maastricht opent Martha Flora nu ook een pop-up locatie met 12 à 13 plaatsen in Breda. De pop-up locatie zal worden ingericht naar de standaard van de beschermde leefomgeving van een Martha Flora Huis. Hierin hebben bewoners naast een eigen comfortabel appartement ook de keuze uit uiteenlopende gemeenschappelijke ruimten, met diverse sferen en een verschillend prikkelaanbod, de zogenaamde Meander. Naar verwachting kan medio 2017 de nieuwe locatie in Bavel in gebruik worden genomen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Leuk artikel

  3-12-2015

  In het blad van DeliXL

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg

 • Een fijne plek voor jong en oud

  10-11-2015

  Hij nodigt uit om te bewegen en buiten te zijn met elkaar. Er valt van alles te beleven en te ontdekken en gezond bewegen gaat er vanzelf. Kortom, een fijne plek waar jong en oud samen van kunnen genieten. Zelfs een kopje koffie of een glaasje fris behoren tot de mogelijkheden en iedereen is er welkom. Het lijkt een utopie; maar dan wel één die door de werkelijkheid is ingehaald. Gerealiseerd in de tuin van De Zeven Schakels aan de Doelstraat: de Beweeg- en Beleeftuin.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep