Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Uitslagen klanttevredenheidsonderzoek

  17-4-2015

  Afgelopen week zijn de resultaten gepresenteerd van het eerder uitgezette klanttevredenheidsonderzoek aangaande de warme maaltijdvoorziening binnen Surplus. Het klanttevredenheidsonderzoek werd eind 2014 uitgezet onder de diverse werkgroepleden met de opdracht om per locatie / afdeling te bekijken of, en zo ja hoe, het onderzoek uitgevoerd ging worden. De resultaten werden verzonden aan Menu Surplus waar deze gebundeld en geanalyseerd zijn. De resultaten zullen gebruikt worden om in overleg met de werkgroepleden te zien waar verbeteringsmogelijkheden liggen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Sterke zorg voor kwetsbare ouderen

  12-3-2015

  Het Amphia ziekenhuis, Revant, medisch specialistisch revalidatiecentrum, en zorgorganisaties Avoord Zorg en Wonen, Elisabeth en Surplus hebben op 11 maart 2015 een intentieovereenkomst getekend. De vijf organisaties spreken hiermee af de zorg aan kwetsbare ouderen te verbeteren. De samenwerking is erop gericht om te voorkomen dat ouderen onnodig in het ziekenhuis worden opgenomen. En mocht een ziekenhuisopname toch noodzakelijk zijn, is de samenwerking er vervolgens op gericht om ouderen zo snel mogelijk te laten doorstromen naar een voor hen geschikte plek.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Gratis proefmaaltijd aan huis, dat is een Plus!

  12-3-2015

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Schminkavond voor en door vrijwilligers

  14-1-2015

  Tijdens deze avond leer je de basistechnieken van het schminken. Op een simpele manier, spontaan en georganiseerd door vrijwilligers van het Brakkenfestival. Je krijgt een lesmap mee naar huis en oefenen doe je op elkaar. Deelname is gratis.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep

 • Koninklijke onderscheiding voor vrijwilligers

  5-1-2015

  Vier vrijwilligers bij pluspunt Hoeven hebben een Koninklijke onderscheiding gekregen. Burgemeester Jansen van gemeente Halderberge mocht deze eervolle handeling verrichten. Zonder vrijwilligsters kan het pluspunt niet draaien.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep