Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Bron: Bn de Stem

  De koning op bezoek!

  16-3-2016

  Wat een verrassing! Leden van de coöperatie Wijkzuster Brabant ontvingen vandaag in Woonzorgcentrum de Fendertshof hoog bezoek. Zijne Majesteit de Koning sprak met en over de thuiszorg in de regio. Centraal stond het project ‘Wijkzuster terug’, dat thuiszorg meer toegankelijk en bereikbaar maakt.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Kleurrijk welkom in De Zeven Schakels

  9-3-2016

  Wanneer je woonzorgcentrum De Zeven Schakels binnenstapt, heten kleurrijke gezichten je welkom. Dit is het resultaat van Kunst in Moerdijk. Leerlingen van groep 8 van basisschool de Neerhof hebben hun uiterste best gedaan om een aantal bewoners van De Zeven Schakels te portretteren.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Surplus introduceert Thuisondersteuning in gemeente Breda

  9-3-2016

  Vanaf april 2016 biedt Surplus Thuisondersteuning aan duizend inwoners van Breda. Inwoners kunnen hierdoor zo lang mogelijk thuis blijven wonen in een schoon huis aangevuld met ondersteuning.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Zorg bij dementie

  12-1-2016

  Martha Flora opent 1 februari a.s. een pop-up locatie met 12 à 13 plaatsen in de Breedonk, Willem van Oranjelaan 17, in Breda. De pop-up locatie wordt ingericht naar de standaard van de beschermde leefomgeving van een Martha Flora Huis.

 • Martha Flora gaat samenwerken met Surplus

  8-12-2015

  In februari 2016 start Martha Flora, aanbieder van particuliere dementiezorg, een pop-up locatie nabij het Mastbos in Breda. In de aanloop naar het definitieve Martha Flora Huis aan de Kloosterstraat in Bavel opent Martha Flora een heuse pop-up locatie in Breda. Tevens kondigt Martha Flora met trots haar samenwerking met partner Surplus aan. Na de succesvolle pop-up locatie in Maastricht opent Martha Flora nu ook een pop-up locatie met 12 à 13 plaatsen in Breda. De pop-up locatie zal worden ingericht naar de standaard van de beschermde leefomgeving van een Martha Flora Huis. Hierin hebben bewoners naast een eigen comfortabel appartement ook de keuze uit uiteenlopende gemeenschappelijke ruimten, met diverse sferen en een verschillend prikkelaanbod, de zogenaamde Meander. Naar verwachting kan medio 2017 de nieuwe locatie in Bavel in gebruik worden genomen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep