Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Promotie Lisette Schipper

  24-5-2016

  Onze collega Lisette Schipper (secretaris raad van bestuur) heeft de afgelopen jaren bij onderzoeksdepartement Tranzo van Tilburg University een onderzoek uitgevoerd naar het toegangsproces in de ouderenzorg. Dit onderzoek heeft geleid tot een proefschrift, dat zij op vrijdag 10 juni gaat verdedigen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • Symposium over gevolgen transities

  24-5-2016

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • Brakkenfestival zoekt vrijwilligers

  23-5-2016

  Van 25 t/m 26 juli vindt het grootste kinderevenement van Brabant weer plaats: het Brakkenfestival! Het is de 28e editie. Dit jaar presenteert het festival maar liefst 80 verschillende activiteiten van sport, spel, fun, educatie en specials. De missie van het Brakkenfestival is alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar in Breda en omgeving een zinvolle vrijetijdsbesteding aan bieden waarbij sociaal, educatief, cultureel en motorisch vlak gestimuleerd word. Maar dit grote evenement kan niet plaatsvinden zonder de hulp van vrijwilligers.

 • Nieuw lid raad van toezicht Surplus

  17-5-2016

  Met ingang van 14 april jl. is drs. John Taks toegetreden tot de raad van toezicht van Surplus. John is voorzitter van de raad van bestuur van Diakonessenhuis Utrecht. Hij heeft veel bestuurlijke ervaring in de zorgsector.

 • Dag van de verpleging 2016

  Dag van de verpleging 2016

  12-5-2016

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep