Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Doe mee aan de rollatorloop!

  27-8-2015

  Bewegen is dé manier om zolang mogelijk gezond te blijven. Daarom organiseert Betrokken Ondernemers, samen voor Breda, dit jaar weer een rollatorloop. Samen bewegen is gezond, leuk EN gezellig! In 2014 is de Rollatorloop voor het eerst in Breda georganiseerd en dit was heel erg leuk! In 2015 vindt de Bredase rollatorloop plaats op vrijdagmiddag 18 september bij Atletiek Vereniging Sprint in het Mastbos om 13.30 uur.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Doe mee aan het project 'Zicht op mijn mantelzorg'

  1-8-2015

  Ben je mantelzorger en benieuwd naar wat u de kracht geeft om te zorgen? En wat het zwaar maakt? Ga naar www.zichtopmijnmantelzorg.nl en vul de vragenlijst in, krijg inzicht in de oorzaken van uw belasting en leest het vrijblijvende advies.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Hoe gaat het nu met u … MANTELZORGER?

  15-7-2015

  Mantelzorgers zorgen als vanzelfsprekend voor hun naaste. Vaak zorgen zij lange tijd en heel intensief. Voor deze mantelzorgers heeft HOOM (Hulp en Ondersteuning Op Maat) een online vragenlijst gemaakt. Voor mantelzorgers die benieuwd zijn naar wat hen kracht geeft om te zorgen. En wat het zwaar maakt. Vanaf 1 augustus a.s. kunnen ze op www.zichtopmijnmantelzorg.nl de online vragenlijst invullen en vrijblijvend advies lezen. De vragenlijst is ook op papier beschikbaar bij HOOM via Anita Huis in ’t Veld.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Surplus presenteert project aan staatssecretaris van Rijn

  3-7-2015

  Op vrijdagmiddag 3 juli hebben bestuurders A. van Mansum en A. Maranus, en projectleider L. van Hoorn van Surplus een plan van aanpak gepresenteerd aan onder andere staatssecretaris van Rijn. Het plan heeft de titel ‘de plus van Surplus.’ Surplus is er trots op dat juist het plan van Surplus door de staatssecretaris is uitgekozen om aan hem gepresenteerd te worden.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Cliënten verhuizen weer terug

  12-6-2015

  Na uitgebreide herstelwerkzaamheden in Schakel 6, onderdeel van Woonzorgcentrum De Zeven Schakels, is de vochtproblematiek opgelost.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep