Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Brakkenfestival zoekt vrijwilligers

  23-5-2016

  Van 25 t/m 26 juli vindt het grootste kinderevenement van Brabant weer plaats: het Brakkenfestival! Het is de 28e editie. Dit jaar presenteert het festival maar liefst 80 verschillende activiteiten van sport, spel, fun, educatie en specials. De missie van het Brakkenfestival is alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar in Breda en omgeving een zinvolle vrijetijdsbesteding aan bieden waarbij sociaal, educatief, cultureel en motorisch vlak gestimuleerd word. Maar dit grote evenement kan niet plaatsvinden zonder de hulp van vrijwilligers.

 • Nieuw lid raad van toezicht Surplus

  17-5-2016

  Met ingang van 14 april jl. is drs. John Taks toegetreden tot de raad van toezicht van Surplus. John is voorzitter van de raad van bestuur van Diakonessenhuis Utrecht. Hij heeft veel bestuurlijke ervaring in de zorgsector.

 • Dag van de verpleging 2016

  Dag van de verpleging 2016

  12-5-2016

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Het Huis van Morgen Informatiemiddag

  9-5-2016

  Op donderdag 14 april 2016 organiseerde het Huis van Morgen een informatiemiddag over nieuwe zorgtoepassingen waarmee mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Onder de sprekers waren Miranda Norbart, Liza van Reijden en Jordi Lokers, die namens Surplus een presentatie gaven over de mogelijkheden van beeldbellen.

 • De wijkagent en wijkzuster samen alert

  9-5-2016

  Jan Grinwis is wijkagent in Bergen op Zoom. Hij is dagelijks te vinden in zijn wijken Glacis, ’t Fort, de Zeekant en de Markiezaten. ‘Bij het woord wijkagent denken de mensen aan Bromsnor van vroeger’ zegt Jan lachend. Maar het is wel wat meer dan dat.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep