Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • ‘Een kijkje in de keuken’

  25-4-2016

  Woensdagmorgen 20 april om half negen lopen we in een heerlijk ochtendzonnetje naar het Woonzorgcentrum de Zeven Schakels.

 • Dankzij Stichting de Plus van Surplus

  18-4-2016

  Op het Youtube-kanaal van Surplus staat een nieuw filmpje. Het is een promofilmpje van Stichting de Plus van Surplus. De opnames (door Pasta media productions) zijn gemaakt in Woonzorgcentrum de Zeven Schakels. De meerwaarde van Stichting de Plus van Surplus is een plus te geven, net een beetje extra te geven wat glans brengt in het leven van cliënten van Surplus.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Introductie Het Aanmeldportaal

  14-4-2016

  Het Aanmeldportaal is een intitiatief van Avoord, Elisabeth en Surplus in samenwerking met het Amphia Ziekenhuis.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg

 • Symposium Psychofarmaca

  13-4-2016

  Op woensdagavond 6 april jl. vond op De Zeven Schakels een symposium plaats over het beperken van psychofarmacagebruik bij ouderen en mensen met een verstandelijke handicap. Psychofarmaca zijn medicijnen die gebruikt worden om psychiatrische ziektes en probleemgedrag te behandelen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • De wijkzuster is dichtbij, ook voor u

  7-4-2016

  Lucette Hamers werd jaren geleden ziek, rolstoelafhankelijk en had veel zorg nodig: 'Er kwamen vele vragen op mij af en ik kreeg in korte tijd zoveel zorgverleners, dat ik bij mezelf dacht: dit moet en kan anders. Ik wou één aanspreekpunt met een deskundige die wist waar ik mijn zorgvragen kon stellen en die mij zou helpen in het oerwoud van regels en vergoedingen. Dat was voor mij de reden dat ik bij de Kruisvereniging heb gevraagd: 'Kan de Wijkzuster van vroeger niet terugkomen?'