Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Eric van Ooijen, Culinair Adviseur Menu Surplus

  Culinair Adviseur stelt zich voor

  4-10-2016

  Per 1 oktober treed Eric van Ooijen in dienst bij Menu Surplus als Culinair Adviseur. De Culinair Adviseur zal locaties en afdelingen adviseren en ondersteunen ten aanzien van de dagelijkse maaltijdvoorziening. Het visitekaartje van Menu Surplus.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • WeHelpen in Noordhoek

  3-10-2016

  Wehelpen.nl is een website voor het bieden, vragen en organiseren van informele hulp. Een gratis website waar je kunt zien wie er bij jou in de buurt om hulp verlegen zit.

 • Lunch voor bewoners Mauritshof

  29-9-2016

  De nieuwe Mauritshof opent haar deuren voor het grote publiek

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Eigentijds nabuurschap

  22-9-2016

  In de week van 26 t/m 30 september a.s. organiseren Surplus en gemeente Moerdijk promotieactiviteiten voor WeHelpen. Wehelpen.nl is een digitaal platform waar burgers makkelijk aanbod en vraag van buurtgenoten en vrijwilligersorganisaties kunnen vinden. WeHelpen stimuleert de maatschappelijke betrokkenheid. Nabuurschap op een nieuwe, eigentijdse manier.

 • Burendag in Zevenbergen

  19-9-2016

  Tijdens Burendag, zaterdag 24 september van 13.30 tot 16.30 uur, bent u van harte welkom in Woonzorgcentrum De Zeven Schakels in Zevenbergen. Alle aanwezigen krijgen gelegenheid de buurt op verschillende manieren mooier te maken. Lokale verenigingen en ondernemers, Sur-plus en SOVAK zoeken de verbinding met elkaar op om deze dag feestelijk te vieren!