Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • informatieavond over gastopvang thuis

  12-9-2016

  Niet voor alle mensen zijn bestaande vormen van dagopvang en –besteding geschikt. Bijvoorbeeld omdat er teveel prikkels zijn in de omgeving of omdat de stap naar deze zorg groot is. Daarom is er gestart met een nieuw alternatief voor deze groep: gastopvang bij vrijwilligers thuis. Op woensdagavond 21 september vindt er een informatieavond plaats over deze bijzondere vorm van opvang. Belangstellenden zijn vanaf 19:00 uur van harte welkom op het Stadhuis, Grote Markt te Breda.

 • Donderdag 22 september: Historische wandeling in Zevenbergen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers

  5-9-2016

  Met een aantal verschillende partijen uit de regio (Gemeente Moerdijk, CZ, Surplus, Thebe, Alzheimer Nederland en huisartsen) zijn we dit jaar gestart met een project om de dementiezorg in de gemeente Moerdijk te verbeteren. De periode rondom Wereld Alzheimer Dag is een goede gelegenheid om meer aandacht te vragen voor het onderwerp dementie. De projectgroep organiseert daarom een wandeling voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

 • Activiteit Wereld Alzheimerdag Zundert

  1-9-2016

  In het kader van Wereld Alzheimerdag houden we een bijzondere activiteit bij het Alzheimercafé Zundert.

 • Mantelzorgwaardering in Moerdijk

  25-8-2016

  Woensdagmiddag 24 augustus was het de eerste maandactiviteit voor mantelzorgers van Moerdijk in het kader van de mantelzorgwaardering 2016. Een jeu de boule toernooi bij Groene Ster in Zevenbergen. Dit werd een erg geslaagde middag!

 • De eerste gerechten worden bereid in de VCC's

  Nieuwe kookapparatuur Menu Surplus

  17-8-2016

  Afgelopen maand heeft Menu Surplus geïnvesteerd in twee splinternieuwe Vario Cooking Centre's van het merk Rational. De werking van de apparatuur is verbazingwekkend goed te noemen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep