Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Heeft u zicht op uw mantelzorg?

  19-12-2016

  Eén op de vijf Nederlanders zorgt voor een ander en bijna iedereen krijgt er ooit mee te maken: ouders die hulp nodig hebben, een zieke buurvrouw die u dagelijks helpt, een gehandicapte partner of kind. Dat zorgen is heel gewoon en ook heel bijzonder.

 • Ingezonden brief

  15-12-2016

  Graag wil ik middels deze brief proberen uit te drukken wat activiteitencentrum de Slotjes voor ons gezin heeft betekend.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn

 • Op de kerstmarkt

  15-12-2016

  Tijdens de kerstmarkt in de Zeven Schakels in Zevenbergen (morgen en overmorgen) wil Stichting de Plus van Surplus geld inzamelen voor de aanschaf van een CRDL (credil).

 • Certificaat voor de Blijde Inkomst

  14-12-2016

  Het team van het restaurant Blijde Inkomst van Serviceresidentie Vredenbergh heeft op donderdag 8 december het HaCCP-certificaat ontvangen. Pascal Driessen van Driessen Hygiene Totaal reikte dit certificaat uit.

 • Surplus Welzijn wint aanbesteding algemene voorziening voor dagbesteding Drimmelen

  13-12-2016

  We zijn erg blij om in 2017 te kunnen gaan starten met het opzetten van een algemene voorziening voor dagbesteding in de gemeente Drimmelen. Surplus Welzijn heeft voor 2 jaar subsidie gekregen om een professional aan te stellen die de werkzaamheden gaat regelen en coördineren. We gaan starten in Hooge Zwaluwe met het uitrollen van het concept van de Pluspunten/Huis van de wijk. Vervolgens zal Wagenberg volgen. Hieronder de tekst uit het collegebesluit.