Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • WeHelpen in Noordhoek

  3-10-2016

  Wehelpen.nl is een website voor het bieden, vragen en organiseren van informele hulp. Een gratis website waar je kunt zien wie er bij jou in de buurt om hulp verlegen zit.

 • Lunch voor bewoners Mauritshof

  29-9-2016

  De nieuwe Mauritshof opent haar deuren voor het grote publiek

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Eigentijds nabuurschap

  22-9-2016

  In de week van 26 t/m 30 september a.s. organiseren Surplus en gemeente Moerdijk promotieactiviteiten voor WeHelpen. Wehelpen.nl is een digitaal platform waar burgers makkelijk aanbod en vraag van buurtgenoten en vrijwilligersorganisaties kunnen vinden. WeHelpen stimuleert de maatschappelijke betrokkenheid. Nabuurschap op een nieuwe, eigentijdse manier.

 • Burendag in Zevenbergen

  19-9-2016

  Tijdens Burendag, zaterdag 24 september van 13.30 tot 16.30 uur, bent u van harte welkom in Woonzorgcentrum De Zeven Schakels in Zevenbergen. Alle aanwezigen krijgen gelegenheid de buurt op verschillende manieren mooier te maken. Lokale verenigingen en ondernemers, Sur-plus en SOVAK zoeken de verbinding met elkaar op om deze dag feestelijk te vieren!

 • Muzikale bingo voor mantelzorgers

  15-9-2016

  Woensdagavond 14 september was de tweede maandactiviteit voor mantelzorgers van Moerdijk in het kader van de mantelzorgwaardering 2016. Een Muzikale Bingo onder de bezielende leiding van Paul Koevermans, in de Theaterzaal van de Fendertshof te Fijnaart.