Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Seminar Vroegsignalering bij dementie

  17-5-2017

  Sinds 6 april heeft Martha Flora haar deuren geopend van haar definitieve vestiging in Bavel. Martha Flora Bavel is in het afgelopen jaar getransformeerd tot een echt Martha Flora huis, een beschermde leefomgeving voor mensen met dementie. Onze kennis over dementie delen wij graag met u als professional in de gezondheidszorg uit de regio Bavel. Graag nodigen wij u uit voor het Martha Flora seminar “Vroegsignalering bij dementie” met als gastspreker dhr. Freek Gillissen.

 • Feestelijke ingebruikname duofiets St. Martinus

  15-5-2017

  Zaterdag 13 mei werd op Surplus locatie St. Martinus de duofiets in gebruik genomen. Activiteitenbegeleidster Corine Verhoeven maakte hiervan het onderstaande verslag en bijgaande foto's.

 • Op ontdekkingsreis met Fingerfood

  4-5-2017

  Vandaag hebben onze bewoners van de Kleine Schans in het Antonius Abt in Terheijden kennis gemaakt met 'fingerfood': kleine, kleurige gezonde hapjes van groenten en fruit verpakt in een verrassend jasje.

 • Sportdag De Zeven Schakels

  2-5-2017

  Surplus hoopt, samen met de sportklas van het Markland college, MoerdijkFit en de seniorenraad, de bewoners te motiveren om meer te gaan bewegen

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • deBreedonk, Elisabeth en Surplus willen fuseren

  19-4-2017

  Stichtingen deBreedonk, Elisabeth en Surplus (verder: BES) zijn van plan om per 1 juli 2017 te gaan fuseren. Voor klanten verandert er niets aan de huidige zorg en ondersteuning.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep