Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Etten-leur waardeert ook weer haar mantelzorgers in 2017

  10-4-2017

  Etten-Leur- Het nieuwe mantelzorgmenu voor 2017 is gereed en biedt voor elk wat wils. In april is de nieuwe ‘menukaart’ bezorgd bij de mantelzorgers en kunnen zij een keuze maken uit het gevarieerde aanbod. Surplus verzorgt in samenwerking met de gemeente het waarderingsmenu, verwerkt de aanvragen en de toekenning van de mantelzorgwaardering.

 • Dank aan de Rotary

  10-4-2017

  vrijdagmiddag 7 april jongstleden werd tijdens een feestelijke bijeenkomst de Braintrainer-Plus officieel overhandigd aan de medewerkers en bewoners van woonzorgcentrum De Zeven Schakels.

 • Alzheimercafe Zundert 11 mei

  6-4-2017

  De notaris geeft uitleg over te nemen maatregelen bij dementie.

 • De handen gingen uit de mouwen in Antonius Abt tijdens NLdoet

  23-3-2017

  Vrijdag 17 en zaterdag 18 maart zijn er in het kader van NLdoet maar liefst 9518 klussen geklaard door meer dan 350.000 vrijwilligers. Opnieuw kwam hiermee een record in de boeken voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Terheijden gingen onder meer de handen uit de mouwen in woonzorgcentrum Antonius Abt. Er zijn afgelopen zaterdag werkelijk bergen verzet. Verantwoordelijk hiervoor waren de ‘Vrouwen van Nu’, veel van hun partners en een groot aantal enthousiaste sponsors.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Vrijwillige maaltijdrijder(s) gezocht!

  20-3-2017

  Wegens een toename van het aantal klanten in Oud Gastel, Roosendaal en Halderberge zijn wij dringend op zoek naar vrijwillige maaltijdrijders! Kent of bent u iemand die het leuk vindt om eens per 14 dagen een ronde te maken met onze gekoelde Fiat Doblo door een klein gedeelte van West-Brabant (vertrek en eind vanuit Zevenbergen) om onze maaltijden te leveren bij senioren in Standaardbuiten, Oudenbosch, Hoeven, Rucphen, Sprundel, Roosendaal en Oud-Gastel?

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep