Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Informatieavond over dementie voor bedrijven en verenigingen

  2-6-2017

  Op maandag 12 Juni vindt in Willemstad een informatieavond over dementie voor Moerdijkse bedrijven en verenigingen plaats. Er is nog veel onbekendheid over dementie. Toch hebben veel bedrijven en verenigingen regelmatig te maken met personen die de eerste signalen van dementie vertonen. Doordat deze signalen niet herkend worden, kan dit leiden tot irritatie of onbegrip. Voor verenigingsleden, ondernemers of winkeliers kan het dus goed zijn om wat meer kennis op te doen over dementie. Zo kan men leren hoe men iemand die tekenen van dementie vertoont het beste kan benaderen.

 • Rabobank West-Brabant Noord, Surplus en Woonkwartier onder één dak in Dinteloord

  19-5-2017

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Mantelzorgwaardering Etten-Leur

  18-5-2017

  Op zaterdag 10 juni worden mantelzorgers verwacht bij aspergeboerderij de Santspuy voor een gezellige lunch en rondleiding. Deze activiteit maakt deel uit van het mantelzorgwaarderingsmenu van de gemeente Etten-Leur.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Seminar Vroegsignalering bij dementie

  17-5-2017

  Sinds 6 april heeft Martha Flora haar deuren geopend van haar definitieve vestiging in Bavel. Martha Flora Bavel is in het afgelopen jaar getransformeerd tot een echt Martha Flora huis, een beschermde leefomgeving voor mensen met dementie. Onze kennis over dementie delen wij graag met u als professional in de gezondheidszorg uit de regio Bavel. Graag nodigen wij u uit voor het Martha Flora seminar “Vroegsignalering bij dementie” met als gastspreker dhr. Freek Gillissen.

 • Feestelijke ingebruikname duofiets St. Martinus

  15-5-2017

  Zaterdag 13 mei werd op Surplus locatie St. Martinus de duofiets in gebruik genomen. Activiteitenbegeleidster Corine Verhoeven maakte hiervan het onderstaande verslag en bijgaande foto's.