Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Wandelen met dementie: de vierdaagse van Nijmegen

  21-7-2017

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • De MARQ, voor geriatrische revalidatie en herstel

  4-7-2017

  Voor een deskundige behandeling, de juiste begeleiding en specifieke, persoonlijke zorg kunt u voortaan revalideren bij De MARQ. Surplus, Stichting Elisabeth en Avoord Zorg en Wonen hebben deze organisatie opgericht om geriatrische revalidatie op de verschillende plaatsen in de regio te kunnen blijven bieden, de kwaliteit verder te verhogen en vernieuwingen te realiseren.

 • Nieuwe doelgroep op het Antonius Abt

  4-7-2017

  Na een hele lange en zorgvuldige voorbereiding was het dan zo ver. Op 3 juli openden we een nieuwe woongroep. De woongroep "de Vlonder" is een begeleidingsafdeling binnen de locatie wooncentrum Antonius Abt.

 • Nanny van Gestel & Jolanda van Leest, alias “De gezusters Plus”

  Wensen gaan in vervulling

  29-6-2017

  De wensen van de bezoekers DVO’s Zevenbergen gaan in vervulling. Nadat de “zusjes Plus” bij de bezoekers van de DVO’s in Zevenbergen hun wensen hebben opgehaald, worden deze wensen nu daadwerkelijk vervuld. Hiermee willen wij meer vraaggerichte activiteiten aanbieden en de bezoekers echt blij maken.

 • VPTZ zoekt vrijwillige coördinatoren

  19-6-2017

  VPTZ, Surplus (Vrijwilligers Palliatieve Terminale zorg). Dit is de zorg voor mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. In deze fase bieden de VPTZ vrijwilligers ondersteuning. Ze brengen rust en concrete hulp in de zorg die de mantelzorgers zelf geven. Dit kan bij mensen thuis alsook binnen een verpleeghuis.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep