Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Mr & Mrs Plus vervullen metselwens!

  22-9-2017

  Heb je al kennisgemaakt met Mr & Mrs Plus? Of misschien ben je de Gezusters Plus al tegengekomen? Ze halen wensen op bij bewoners en bezoekers van de dagverzorging van Surplus. Hiermee wil Surplus meer vraaggerichte activiteiten aanbieden en mensen echt blij maken.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Rollatorloop groot succes!

  22-9-2017

  Op vrijdagmiddag 22 september werd tijdens de achtste editie van de Week van de Verwenzorg een rollatorloop georganiseerd. Dit was de tweede activiteit van de themaweek op initiatief van Stichting Betrokken Ondernemers, Samen voor Breda en Surplus.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Scholing aandachtsvelders Voeding

  20-9-2017

  Op dinsdag 19 september vond opnieuw een succesvolle scholing plaats voor de aandachtsvelders Voeding. De aandachtsvelders waren deze middag te gast bij Menu Surplus voor een smakelijk programma.

 • Wereldsmaken

  20-9-2017

  Op dinsdag 19 september heeft de activiteit 'Wereldsmaken' plaatsgevonden in Huize Raffy te Breda.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Kom erbij! Juist nu!

  18-9-2017

  In de gemeente Moerdijk zijn we steeds verder met het ontwikkelen en vormgeven van de Huizen van de Wijk. Ons doel is dat iedereen dichtbij, in het huis van de wijk, terecht kan voor een gezellige activiteit, informatie & advies. In alle huizen van de wijk worden vaste inloop/contactmomenten georganiseerd waar inwoners informatie kunnen inwinnen bij de Gemeente, Woonkwartier, Politie en Surplus: wijkzuster en sociaal werker. Zo mogelijk sluiten nog andere maatschappelijk (lokale) partners aan.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn