Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Mantelzorg bulletin Oosterhout

  15-6-2017

  Onderstaande brief is aan mantelzorgers verzonden in opdracht van gemeente Oosterhout.

 • Onbekenden doen zich voor als medewerkers van Surplus

  14-6-2017

 • Tafeltje dekje kookt voor u deze zomer

  13-6-2017

  Kookt u wekelijks ook een prakkie voor uw ouders of uw buren? Wellicht helpt u een vriend uit de brand die momenteel aan het revalideren is? Tijdens de vakantieperiode kan de maaltijdenservice Tafeltje Dekje van Menu Surplus deze taak van u overnemen!

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • De Gezusters Plus

  13-6-2017

  Bij Surplus werken medewerkers die hart hebben voor hun vak. Daarom vertellen ze graag over wat hen bezighoudt en welke bijzondere momenten ze in hun werk meemaken. Zo ook Jolanda van Leest, projectleider bij Surplus.

 • Informatieavond over dementie voor bedrijven en verenigingen

  2-6-2017

  Op maandag 12 Juni vindt in Willemstad een informatieavond over dementie voor Moerdijkse bedrijven en verenigingen plaats. Er is nog veel onbekendheid over dementie. Toch hebben veel bedrijven en verenigingen regelmatig te maken met personen die de eerste signalen van dementie vertonen. Doordat deze signalen niet herkend worden, kan dit leiden tot irritatie of onbegrip. Voor verenigingsleden, ondernemers of winkeliers kan het dus goed zijn om wat meer kennis op te doen over dementie. Zo kan men leren hoe men iemand die tekenen van dementie vertoont het beste kan benaderen.