Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Scholing aandachtsvelders Voeding

  20-9-2017

  Op dinsdag 19 september vond opnieuw een succesvolle scholing plaats voor de aandachtsvelders Voeding. De aandachtsvelders waren deze middag te gast bij Menu Surplus voor een smakelijk programma.

 • Wereldsmaken

  20-9-2017

  Op dinsdag 19 september heeft de activiteit 'Wereldsmaken' plaatsgevonden in Huize Raffy te Breda.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Kom erbij! Juist nu!

  18-9-2017

  In de gemeente Moerdijk zijn we steeds verder met het ontwikkelen en vormgeven van de Huizen van de Wijk. Ons doel is dat iedereen dichtbij, in het huis van de wijk, terecht kan voor een gezellige activiteit, informatie & advies. In alle huizen van de wijk worden vaste inloop/contactmomenten georganiseerd waar inwoners informatie kunnen inwinnen bij de Gemeente, Woonkwartier, Politie en Surplus: wijkzuster en sociaal werker. Zo mogelijk sluiten nog andere maatschappelijk (lokale) partners aan.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn

 • Online seminar van CZ ‘Dementie: wat als thuis wonen niet meer gaat?’

  13-9-2017

  Er komt een moment dat uw naaste met dementie niet meer veilig thuis kan wonen. Of dat u de zorg niet langer vol kunt houden. Hoe bereidt u zich voor op deze beslissing? En hoe zorgt u ervoor dat er een oplossing komt die goed voelt voor uw naaste én uzelf? Dit zijn moeilijke keuzes, waarbij u ook veel praktische zaken moet regelen. Het kan helpen om u hier nu al op voor te bereiden.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Miryam's blog: in de ogen kijken

  13-9-2017

  Miryam Vermeij schrijft blogs over haar dagelijkse werkzaamheden bij Surplus. Miryam is verzorgende op Surplus locatie De Zeven Schakels in Zevenbergen. In haar blogs schrijft zij over alledaagse, vrolijke, mooie of ontroerende momenten.