Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Week van de Alfabetisering

  11-9-2017

  Zo'n tien procent van de Nederlandse bevolking is laaggeletterd, zo ook in de gemeente Moerdijk. Daarom stond afgelopen week, van 4 t/m 10 september 2017, in het teken van alfabetisering.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Miryam's blog: De vakantie is weer voorbij

  6-9-2017

  Miryam Vermeij schrijft blogs over haar dagelijkse werkzaamheden bij Surplus. Miryam is verzorgende op Surplus locatie De Zeven Schakels in Zevenbergen. In haar blogs schrijft zij over alledaagse, vrolijke, mooie of ontroerende momenten.

 • Pilot Zora bij Surplus

  5-9-2017

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Online petitie voor dementievriendelijke samenleving

  5-9-2017

  Op initiatief van ‘Samen dementievriendelijk’ loopt van 28 augustus t/m 17 september de actie ‘Laat ze niet staan!’. ‘Ze’ zijn in dit geval mensen met dementie. Bedoeling is om in deze periode zoveel mogelijk steunbetuigingen (emailadressen) te verzamelen voor meer begrip, aandacht en betere hulp voor mensen met dementie.

 • Ik ga naar Huis!

  31-8-2017

  Een praatje maken, bakje koffie doen, ideeën over uw woonwijk of woonplaats neerleggen en bespreken, aan leuke activiteiten meedoen, informatie opdoen of advies vragen aan wijkagent of wijkzuster? Het kan allemaal in het Huis voor de Wijk en het is er voor iedereen. Maar wat kan er zoal, waar komt het Huis van de Wijk vandaan?