Maatschappelijk werk Oosterhout: geen avondspreekuur op donderdag 14 november

Heb je vragen of problemen waar je eens met iemand over wilt praten? Maatschappelijke werkers luisteren en denken graag met je mee. Zonder afspraak kun je binnenlopen bij één van onze gratis spreekuren. Van 9.30-10:30 uur op maandag in activiteitencentrum de Bunthoef, dinsdag in de Slotjes en woensdag in Dommelbergen. Op donderdag is een avondspreekuur van 16:00 – 20:00 uur in het gemeentehuis (met uitzondering van donderdag 14 november)

Avondspreekuur
Donderdag 14 november vervalt het avondspreekuur maatschappelijk werk. Wil je een andere keer langskomen op het avondspreekuur? Het is niet nodig om van te voren een afspraak te maken. Bij binnenkomst in de hal van het gemeentehuis trek je een volgnummer bij de automaat die naast de balie staat. Op het moment dat de maatschappelijk werker beschikbaar is, verschijnt op het scherm het nummer van de kamer waar je binnen kan lopen.

Meer informatie
Heb je nog vragen over onze spreekuren? Bel met de receptie van Surplus Welzijn: 0162-748600 of bezoek onze website: www.surpluswelzijn.nl/oosterhout

Publicatiedatum: 5 nov 2019

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep