Meertalig kinderdagverblijf

Surplus Kinderopvang en Tilburg University hebben de handen ineen geslagen. Met mooi resultaat; het Nederlands-/Engelstalig dagverblijf Unikids dat dicht bij de universiteit gevestigd is.

Alle (internationale) kinderen uit Tilburg kunnen terecht bij Unikids. Voor ieder kind is er, ongeacht zijn moedertaal en cultuur, volop ruimte om zich te ontwikkelen. Meertalige pedagogisch medewerkers bieden professionele opvang.

Unikids wil een tweede huis zijn voor het kind. Dit is terug te zien aan de huiselijke sfeer in de groep, de materialen die gekozen zijn als speelgoed en het interieur. Er zijn twee verticale groepen die plaats bieden aan elk maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Tilburg University heeft als werkgever het initiatief genomen voor de totstandkoming van Unikids. De universiteit hecht er veel waarde aan dat haar (internationale) medewerkers werk en gezin op een prettige wijze met elkaar kunnen combineren.

De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 15 maart 2012 van 15.30 tot 18.00 uur bij Unikids, Professor Cobbenhagenlaan 15 (5037 DA) in Tilburg.

Publicatiedatum: 1 mrt 2012

Gepubliceerd bij: Surplus Groep