De kerwerve wordt officieel geopend

Etten-Leur, Woonstichting Etten-Leur (WEL) en Surplus dragen centrum voor welzijn en zorg “De Kerwerve” officieel over aan de huurders. GGD, huisartsenpraktijk Van Vugt/Ten Doeschate en Haze, HOOM, Lloyds Apotheek, MEE, Praktijk Logopedie Etten-Leur, Surplus, Thebe en het Centrum voor Jeugd en Gezin hebben hun intrek in het multifunctionele gebouw genomen. Samen vieren zij op 8 april de officiële opening.

Samenwerken
De Kerkwerve is mede tot stand gekomen door de intensieve samenwerking tussen WEL en Surplus. Sinds 1 januari 2010 vormen zij WenS, een personele unie op bestuursniveau. Beide organisaties zien grote kansen voor het gezamenlijk verbeteren en verbreden van het aanbod aan hun klanten. “De Kerkwerve is een goed voorbeeld van de plus van onze krachtenbundeling. Het is tot stand gekomen mede dankzij en samen met heel veel partners”, aldus Karo van Dongen, bestuurder van WenS. “De Kerkwerve biedt Etten-Leurenaren een ruim aanbod in welzijn en zorg en dat allemaal onder één dak. Zo zullen we nog meer realiseren de komende jaren.”

Open dag
Op 9 april krijgen overige inwoners van Etten-Leur de kans om een kijkje te nemen in het gebouw. De huurders van De Kerkwerve organiseren die dag tussen 10.00 en 14.00 uur een open dag.

Publicatiedatum: 31 mrt 2011