Verslag officiële opening Kerkwerve

Surplus en Woonstichting Etten-Leur (WEL) hebben het centrum voor welzijn en zorg “De Kerwerve” officieel overgedragen aan de huurders.

GGD West-Brabant, huisartsenpraktijk Van Vugt/Ten Doeschate en Haze, HOOM, Lloyds Apotheek, Mee, Praktijk Logopedie Etten-Leur, Surplus, Thebe en het Centrum voor Jeugd en Gezin hebben hun intrek in het multifunctionele gebouw genomen. Samen vierden zij op 8 april de officiële opening. Op 9 april kregen overige inwoners van Etten-Leur de kans om een kijkje te nemen in het gebouw. .

De Kerkwerve is mede tot stand gekomen door de intensieve samenwerking tussen WEL en Surplus. Sinds 1 januari 2010 vormen zij een personele unie op bestuursniveau onder de naam WenS. Beide organisaties zien daardoor grote kansen voor het verbeteren en verbreden van het aanbod aan hun klanten. “De Kerkwerve is een goed voorbeeld van de plus van onze krachtenbundeling”, aldus Karo van Dongen, bestuurder van WenS. “De Kerkwerve biedt Etten-Leurenaren een ruim aanbod in welzijn en zorg en dat allemaal onder één dak.”

 

Publicatiedatum: 9 apr 2011

Gepubliceerd bij: Surplus Groep