Over ons

Bij Surplus Zorg werken ruim 1100 medewerkers en 800 vrijwilligers. Bij Surplus Zorg vind je werk, werkervaring en kennis op alle niveaus van de thuiszorg tot aan specialistische verpleeghuiszorg in vele plaatsen in de regio. Onze medewerkers zijn het visitekaartje van Surplus Zorg. Zij vertalen de wensen van onze cliƫnten naar wonen, welzijn en zorg op maat. We vinden het belangrijk dat zij optimaal zijn toegerust op hun taken. Daarom bieden we hen alle mogelijkheden om het beste uit hun werk en uit zich zelf te halen.

Dichtbij, actief en persoonlijk
Met deze omvang, variatie in functies, werkgebieden en locaties kun je altijd wel een werkplek vinden. Grote kans dat dat bij jou in de buurt is. Dat past precies bij de kernwaarden van Surplus: dichtbij, actief en persoonlijk.

Bij Surplus Zorg werk je in hechte teams. Bij Surplus vind je werk, werkervaring en kennis op alle niveaus van de thuiszorg tot aan specialistische verpleeghuiszorg.

Actief in opleiden
Omdat we streven naar professionele, betrokken medewerkers, werken we graag samen met jou aan je loopbaan. Als je gemotiveerd bent, is er bij ons veel mogelijk. Van welke leeftijd of afkomst je ook bent. Of als je herintreder bent, of als je onvoldoende vooropleiding hebt.