Fendertshof

In het centrum van Fijnaart vindt u woonzorgcentrum Fendertshof. Een bijzonder veelzijdig woonzorgcentrum. Goede zorg, ontspanning en contact. Het is hier allemaal binnen handbereik. Fendertshof biedt zorg in appartementen, kleinschalige woongroepen en dagbesteding. Daarnaast is Fendertshof een ontmoetingsplek in Fijnaart. Omwonenden zijn van harte welkom om iets te eten in ons Grand Café, gebruik te maken van de kapsalon of om deel te nemen aan activiteiten.

Locatie Fendertshof

Appartementen
De appartementen zijn zeer ruim en luxe: er is een woonkamer met open keuken, één  of twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en bij een aantal appartementen een apart gastentoilet. U heeft alle ruimte om zelfstandig te wonen en voert de regie over uw eigen leven. Tegelijkertijd is de veiligheid van zorg en ondersteuning dichtbij.

Kleinschalig wonen
In de gezellige, huiselijke en kleinschalige woongroepen bieden wij zorg aan cliënten met dementie en aan cliënten met mentale en lichamelijke problemen. Cliënten hebben elk een eigen slaapkamer en maken gebruik van gezamenlijke woonkamers.
Meer informatie over kleinschalig wonen

Aanleunwoningen
De aanleunwoningen van Fendertshof zijn zelfstandige woonruimten. Deze ruime woningen beschikken over eigen voorzieningen zoals hal, woonkamer, keuken met apparatuur, badkamer voorzien van toilet en een balkon.
Hoewel een aanleunwoning een zelfstandige woonruimte is, bent u in geval van acute nood 24 uur per dag verzekerd van eerste hulp vanuit het woonzorgcentrum. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de voorzieningen van Fendertshof.

Dagverzorging
Woont u zelfstandig thuis maar merkt u dat u iets meer ondersteuning kunt gebruiken dan thuiszorg en mantelzorgers kunnen bieden? Dan kunt u gebruikmaken van de dagverzorging in Fendertshof. U kunt hier meerdere dagen per week samenkomen met andere ouderen. Er worden diverse activiteiten aangeboden die variëren van gezelschapsspellen en kaarten tot handwerken en koken.

 


 

Bereikbaarheid
Auto en fiets
Voldoende parkeer gelegenheid op de parkeerplaatsen naast het woonzorgcentrum voor auto en fiets.

Openbaar vervoer
Tegenover De Fendertshof ligt de bushalte “busstation Fijnaart” deze is bereikbaar met de buslijnen 103, 117 en 200.
Raadpleeg 9292ov.nl voor een actueel reisadvies met het openbaar vervoer.

 


 Nieuws van deze locatie

Contact

Bezoekadres:
Kerkring 21
4793 ES Fijnaart

Toon op kaart

Tel: 0168 33 15 00
Fax: 0168 33 15 80
E-mail