Antonius Abt

Midden in Terheijden vindt u woonzorgcentrum Antonius Abt. Een bijzonder en veelzijdig woonzorgcentrum waar wonen, zorg en welzijn bij elkaar komen. Het is een centrum waar mensen met een lichte tot zware en complexe zorgvraag samen kunnen wonen in gezellige appartementen, kleinschalige woongroepen en aanleunwoningen. De deuren van Antonius Abt staan ook open voor andere bewoners van Terheijden. Zij zijn van harte welkom in het restaurant, het bruin café, de winkel en de kapsalon. Antonius Abt is een huis in en van het dorp en biedt vele vormen van zorg en welzijn. Naast deze lokale functie in het dorp Terheijden heeft het Antonius Abt ook een regionale functie.

Locatie Antonius Abt

Appartementen
De ruime appartementen in Antonius Abt beschikken over eigen voorzieningen zoals een hal, woonkamer, keuken met apparatuur, badkamer voorzien van toilet en één of twee slaapkamers. De appartementen bieden veel privacy, een eigen plek en daarnaast is zorg en ondersteuning altijd aanwezig.

Aanleunwoningen
De aanleunwoningen in Antonius Abt zijn zelfstandige woonruimten. Deze ruime woningen beschikken over eigen voorzieningen zoals hal, woonkamer, keuken met apparatuur, badkamer voorzien van toilet en een balkon.
Hoewel een aanleunwoning een zelfstandige woonruimte is, bent u in geval van acute nood 24 uur per dag verzekerd van eerste hulp. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de voorzieningen van Antonius Abt.

Kleinschalig wonen
In de gezellige, huiselijke en kleinschalige woongroepen bieden wij zorg aan cliënten met dementie. Ook is er een woongroep waar cliënten met gedragsstoornissen wonen. Cliënten hebben een eigen slaapkamer en maken gebruik van gezamenlijke woonkamers. Meer informatie over kleinschalig wonen

Revalideren
Het kan zijn dat u na een operatie hulp nodig heeft om bijvoorbeeld uw knie of heup weer goed te kunnen gebruiken. Op de revalidatieafdeling in woonzorgcentrum Antonius Abt helpen wij u revalideren, zodat u na de opname weer zelfstandig verder kunt. Op deze afdeling heeft u een eigen slaapkamer en u kunt gebruikmaken van alle faciliteiten die het Antonius Abt biedt.
Meer informatie over revalideren
Nieuws van deze locatie

Contact

Bezoekadres:
Dorpsplein 1
4844 CM Terheijden

Toon op kaart

Tel: 076 593 29 10
E-mail