Organisatie

Surplus staat voor meerwaarde. Voor extra. Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Door afstemming en integratie van onze dienst verlening op het brede terrein van welzijn, zorg, comfort en wonen. Door deskundigheid van medewerkers. Door samenwerking met belangrijke relaties. Dichtbij, persoonlijk, actief.

Surplus staat daarnaast voor innovatie in dienst verlening, focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht voor klanten en oprechte betrokkenheid van medewerkers. Met één doel: meer dan tevreden klanten. Die actief zijn. Daarop baseren wij onze ambities. Altijd.
De meerwaarde van Surplus zit in ons complete aanbod onder één paraplu. Dat maakt ons onvergelijkbaar in Brabant. Niet alle onderdelen zijn uniek, maar ze versterken elkaar. Ze laten ons verbindingen realiseren.

  • Tussen klanten.
  • Tussen bewoners en hun omgeving.
  • Tussen burgers en gemeenten.

Daarbij focussen wij op ontmoeting en ontspanning, participatie en integratie, leefbaarheid en veiligheid. Eén Surplus. Surplus richt zich op jong en oud. Op mensen in elke levensfase. Wij benaderen onze klanten vanuit één visie, zodat ze ons echt beleven als één organisatie. Als Surplus. Onze medewerkers leren van elkaar. We delen kennis, we verbeteren en gaan verder met integreren, met mixen. Door samen te werken, door klanten te attenderen op andere diensten van Surplus, door samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Daarmee creëren we meerwaarde voor onze collega’s, klant of relatie, maar ook voor de hele organisatie. Binnen Surplus zijn kansen voor brede samenwerking. Tussen wonen en zorg, welzijn en comfort. We stimuleren onszelf om de klant uitstekend van dienst te zijn. We prikkelen klanten te blijven doen waarin ze goed zijn. We faciliteren ontmoetingen. We halen jongeren, volwassenen en ouderen uit hun isolement.