Facilitair zorgmedewerker

Oproepbasis (0-urencontract)

Surplus is één van de grootste werkgevers in de ouderenzorg in West Brabant voor wonen, zorg en welzijn. We hebben mooie woon-zorgcentra in Breda, Zevenbergen, Terheijden, Klundert, Fijnaart, Zevenbergschen Hoek en Lage Zwaluwe. Serviceresidentie Vredenbergh is centraal gelegen in Breda op een groenrijke locatie.

Serviceresidentie Vredenbergh biedt een ideaal woon-, welzijns- en zorgconcept aan bewoners in een huiselijke en plezierige omgeving. Ook de kinderen en kleinkinderen weten dat hun (groot)ouders verzorgd, veilig en vertrouwd wonen. Onze bewoners zijn bij ons verzekerd van professionele zorg door betrokken en bevlogen medewerkers. Als facilitair zorgmedewerker lever jij hieraan op gastvrije wijze een belangrijke bijdrage.

Functie
Als facilitair zorgmedewerker zorg je ervoor dat onze cliënten worden voorzien van de dagelijkse maaltijden en dranken. Je bent de gastvrouw op de afdeling. Je vervult, binnen de gestelde kaders en regelgeving, een rol bij de coördinatie en registratie van de voeding en dranken aan cliënten en het observeren van cliënten. Je zorgt samen met je collega’s dat alle werkzaamheden rondom eten en drinken. Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de HACCP.

Wij vragen
Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde opleiding voedingsassistent of hebt relevante ervaring opgedaan binnen de restauratieve dienstverlening. Je hebt kennis op het gebied van de HACCP en een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan. Je bent klantvriendelijk en hebt een en gastvrije houding in je contacten met cliënten en collega’s. Daarnaast ben je leergierig, flexibel en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Je bent computervaardig, kunt bestellingen plaatsen en werken met Word en Outlook.

Wij bieden
Dienstverband: Het betreft een jaarcontract op oproepbasis.
Ingangsdatum: Per zo spoedig mogelijk.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT
Salaris: FWG 15, maximaal € 2131,18 bij een fulltime aanstelling.

Informatie/Sollicitatie:
Publicatie: Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd.
Informatie:. Rian Hoeck, leidinggevende restauratieve dienst staat je graag te woord. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 076 – 5231255.
Sluitingsdatum: 20-10-2018
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2018/179
E-mail: werken@surplus.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Reageren kan tot:
  20-10-2018
 • Referentie:
  2018/179
 • Plaats:
  Serviceresidentie Vredenbergh in Breda

DIRECT SOLLICITEREN