Logopedist

20 uur per week, tijdelijk wegens vervanging zwangerschapsverlof.

Surplus – Locatie Elisabeth Breda  is per direct op zoek naar een logopedist voor ons behandelteam. Het gaat hier om een tijdelijke vervanging van 1 december 2018 tot/met circa 14 april 2019, voor zwangerschapsverlof van een collega. Het gaat hierbij om gemiddeld 20 uren per week.
Ben jij een enthousiaste en proactieve persoonlijkheid met hart voor ouderen, die zich flexibel op kan stellen? Dan ben jij de professional die we zoeken!

Functie
De logopedist maakt onderdeel uit van het behandelteam. Binnen Surplus biedt dit team een laagdrempelig, multidisciplinair aanbod van zorg aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Het betreft een multidisciplinaire samenwerking tussen specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, fysiotherapie, ergotherapie, diëtiek, activiteitentherapie en SOG. De logopedist die we zoeken werkt in verschillende settingen, voornamelijk extramuraal en het Afasiecentrum, maar is ook inzetbaar intramuraal. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Logopedie, bestaande uit 5 logopedisten en 2 assistent logopedisten.
Je werkt zelfstandig op verwijzing (met een brede indicatiestelling) van een huisarts/specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist.
Het doel van de functie is het verlenen van logopedische zorg aan cliënten, met name het onderzoeken, diagnosticeren, indiceren, verwijzen of behandelen van cliënten met stem-, spraak-, taal-, gehoor-, slik- en communicatiestoornissen. Je werkt individueel en in groepen.
Jij zorgt voor het voorkomen, verminderen en/of compenseren van ziekten en stoornissen, beperkingen en handicaps die invloed hebben op het zelfstandig functioneren.

Wij vragen/profiel
De logopedist die we zoeken is flexibel qua werkhouding, inzetbaar in verschillende settingen en op verschillende afdelingen. Je hebt ervaring als zelfstandig werkend logopedist. Dat zorgt ervoor dat je goed bent in het plannen van werkzaamheden, dat je het overzicht bewaart en prioriteiten weet te stellen.
• Je beschikt over een diploma Logopedie op HBO-niveau, een bewijs van bevoegdheid en dat je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici.
• Je hebt ervaring in de VVT sector.
• Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en je bent in staat om wijzigingen binnen het vakgebied te beoordelen op de consequenties voor de dagelijkse werkzaamheden.
• Je bent flexibel inzetbaar en hebt de mogelijkheid om in vakantieperiodes extra te werken.
• Je beschikt over een rijbewijs en gemotoriseerd vervoer.

Wij bieden
Een uitdagende en flexibele baan die jou de mogelijkheid geeft om je op verschillende gebieden verder te ontwikkelen en je kennis van de diverse zorginstellingen te vergroten. Een baan waar je de ruimte krijgt tot eigen initiatief in een professionele organisatie. Je ontvangt een overeenkomst voor bepaalde tijd.
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT, de functie is ingedeeld in functiegroep 55.

Solliciteren
Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met de mevrouw Ans van Emmerik, Manager Behandelcentrum, telefoonnummer 076-5276184 of mobiel 06-24370581. Een e-mail sturen kan ook naar ans.vanemmerik@surplus.nl

Solliciteer vóór vrijdag 26 oktober 2018 door je brief en CV in te sturen naar hans.fens@surplus.nl
Vacaturenummer: 2018/178


 Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  26-10-2018
 • Referentie:
  2018/178
 • Plaats:
  Behandeling en Begeleiding in Breda e.o.