Begeleider wonen

16-20 uur per week

Waar
Sinds 20 november 2002 bestaat stichting Woonvorm de Breedeley. De Breedeley is een ouderinitiatief dat opgericht is voor mensen met een verstandelijke beperking. Met behulp van zorginstelling deBreedonk, onderdeel van Surplus, hebben zij dit op 1 april 2010 kunnen realiseren.

Binnen de Breedeley wonen 8 volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme, epilepsie, lichamelijke beperking. De leeftijd van de bewoners loopt uiteen van 34 tot 57 jaar. De meeste bewoners zijn overdag op het werk of naar een andere vorm van dagbesteding. Het team bestaat uit een coördinerende woonbegeleider, persoonlijk begeleiders, begeleider wonen en huishoudelijke ondersteuning.

Functie
Je ontvangt leiding van de teammanager zorg of de coördinerend woonbegeleider. Je werkt individueel op de groep. Je helpt bij het begeleiden en ondersteunen van het zo zelfstandig mogelijk wonen van de bewoners en hen te stimuleren verder te ontwikkelen. Verder help je met begeleiden in het groepsproces en begeleiden van bewoners bij het onderhouden van hun sociaal netwerk. Tot slot verricht je licht huishoudelijke werkzaamheden en ondersteunende werkzaamheden op de woongroep.

Wij vragen 
Je beschikt over een relevant diploma, bij voorkeur van de opleiding SPW niveau 3. Je hebt ervaring in het werken met de doelgroep en kennis van autisme en epilepsie. Je bent zelfstandig, klantgericht, creatief, flexibel, assertief, prikkelend en stimulerend. Je bent in staat te begrenzen zonder autoritair te zijn. Ervaring in het werken in een kleine woongroep is een pre. Je bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen en deze uit te voeren.

Wij bieden 
Dienstverband: Een contract voor 16-20 per week. Ook zijn we op zoek naar kandidaten die interesse hebben in een oproepcontract.
Ingangsdatum: In overleg.
Werktijden Volgens dienstrooster.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO-VVT.
Salaris:  FWG 35, (€ 1.838,58 tot € 2.668,93 per maand (op fulltime basis)), (afhankelijk van kennis en ervaring.)

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat de interne kandidaat voor.
Informatie: Team Breedeley via telefoonnummer 076-5609048
Sluitingsdatum: 23 september 2018. De eerste gesprekken zullen in week 40 (eerste week okober) plaatsvinden.
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Nathalie Verregghen (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2018/167
E-mail: P&O.deBreedonk@surplus.nlDetails
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  24-9-2018
 • Referentie:
  2018/167
 • Plaats:
  Molenstaete, Breda