Medewerker Thuisondersteuning

contracturen zijn bespreekbaar, Breda-zuid !

Waar
Binnen integrale Ondersteuning HbH-begeleiding Gemeente Breda B.V.
wordt door Surplus Zorg alle vormen van zorg geleverd: aan personen die zelfstandig thuis wonen. Het welbevinden en woongenot van onze cliënten staat centraal. We helpen hen om de regie over hun eigen leven te blijven voeren. Onze medewerkers respecteren de eigen zelfstandigheid van zorgvragers en zullen dit actief bevorderen. De Surplus kernwaarden ‘ Dichtbij, Actief en Persoonlijk’ worden hierdoor waargemaakt.

Functie
Je verricht huishoudelijke verzorging afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt. Je zorgt voor het schoonmaken van het huis, huisraad en kleding. Daarnaast assisteer je bij het bereiden van de maaltijd. Je registreert de verleende zorg in de cliëntenmap. Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, van 08.00 tot 17.00 uur.

Wij vragen 
Je hebt kennis en ervaring met diverse huishoudelijke taken. Je voert zelfstandig de werkzaamheden uit conform gemaakte voorschriften en afspraken in het individuele zorgplan van de cliënt. Je beschikt over  een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, alsmede sociale vaardigheden zoals tact en hulpvaardigheid  Ordelijkheid, hygiëne en integriteit zijn vanzelfsprekend voor je in verband met de schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënt.
Heb jij deze kwaliteiten in huis en woon je in de Gemeenten Breda, dan ben jij misschien onze nieuwe collega voor team Zuid (regio IJpelaar, Bavel en Ulvenhout).

Wij bieden 
Dienstverband: Contracturen zijn bespreekbaar. De aanstelling is in eerste instantie op basis van een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband.
Werktijden: Het rooster wordt ingepland in overleg met leidinggevende.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT
Salaris: FWG 0100. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring en zal liggen tussen minimaal        € 10,76 en maximaal € 13,45 bruto per uur.

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature wordt intern en extern gepubliceerd.
Informatie:  Miranda van Gils, manager thuisondersteuning Breda (076-3033920)
Sluitingsdatum:  24 september 2018
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief en CV)
Referentienummer: 2018/166
E-mail: werken@surplus.nl 
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Diverse contracturen zijn bespreekbaar
 • Reageren kan tot:
  24-9-2018
 • Referentie:
  2018/166
 • Plaats:
  HbH-begeleiding gemeente Breda

DIRECT SOLLICITEREN