ANIOS / Basisarts

Nederland, regio Breda e.o., 24-36 uur per week (voor de duur van 1 jaar) het verrichten van alleen bereikbaarheidsdienst is ook mogelijk!

Surplus
Surplus is een grote zorg- en welzijnsorganisatie in Breda en omstreken. Sinds de fusie met Stichting Elisabeth en De Breedonk in Breda werken er zo’n 3000 medewerkers en 2000 vrijwilligers. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging en behandeling van kwetsbare ouderen bij wie sprake is van psychogeriatrische, geronto psychiatrische, somatische of palliatieve zorgvragen. Geriatrische revalidatie wordt aangeboden door onze samenwerkingspartner De MARQ.

Ben jij een afgestudeerd (basis)arts met  interesse in de ouderengeneeskunde?
Een arts die rust uitstraalt, het geheel overziet, zich verdiept in complexe zorgvragen en uitgaat van de wensen van cliënten. Met jouw ervaring in een ziekenhuis op afdelingen interne, chirurgie of geriatrie heb je een welkome voorsprong.

Wat verwachten wij van jou?
Samen gaan we voor de beste zorg voor kwetsbare ouderen. Als ANIOS ben je verantwoordelijk voor een ‘eigen’ groep cliënten waarbij welzijn en medische zorg hand in hand gaan. Je hebt regie over het zorgleefplan en werkt samen in multidisciplinaire teams. Je wordt begeleid door een mentor, een ervaren Specialist Ouderengeneeskunde.
Met regelmaat tour je door het Brabantse landschap omdat je werkt voor enkele van onze 11 regionale woonzorgcentra. Om deze reden is een eigen auto nodig, ook voor de bereikbare diensten.

Wat bieden wij?
Fijne en deskundige collega’s, opleidingsfaciliteiten en Brabantse gezelligheid. Je salaris wordt vastgesteld volgens de cao VVT in FWG 65 ( max € 5.188,29 bruto per maand fulltime).

Meer informatie of sfeer proeven?
Mw. Monique Maas-Jongerius, directeur behandeling en begeleiding/specialist ouderengeneeskunde geeft je graag toelichting op je vragen ( 0168 350515).
Wil je een dagdeel meelopen en onze bedrijfscultuur ervaren? Ook dat kan.
Interesse? Reageer dan via monique.maas@surplus.nl of telefonisch via nummer +31168-350515.
En kijk eens op onze website: www.surplusgroep.nl  (vacaturenummer 2018/163)


 Details
 • Dienstverband:
  Fulltime of Parttime
 • Reageren kan tot:
  31-12-2018
 • Referentie:
  2018/163
 • Plaats:
  Behandeling en Begeleiding in Breda e.o.