WelZIJN Breda 60+ beurs

Op zaterdag 15 september vindt de 60+ beurs plaats bij Surplus locatie Elisabeth, die door WelZIJN Breda wordt georganiseerd in samenwerking met Surplus.

De organisatie heeft alles uit de kast gehaald om de dag zo leuk en informatief mogelijk te maken. Er zijn rond de 40 stands die een gevarieerd aanbod hebben op het gebied van onder meer medische oplossingen, reizen, hobby, beauty en horeca. Terwijl bezoekers worden voorzien van een lekker hapje en drankje vinden er een aantal komische acts plaats. De dag wordt muzikaal omlijst door optredens van het smartlappenkoor ‘Lappen vol Smart’ en het senioren orkest S.O.N.G.

Om 10 uur ’s ochtends wordt de beurs op passende wijze geopend door Wethouder Zorg en Welzijn Miriam Haagh. Bezoekers zijn van harte welkom tot 16.00 uur, wanneer de beurs weer is afgelopen.

Vervoer
Wat betreft vervoer wordt er geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of om de auto gratis te parkeren op P5 van het NAC stadion. Tussen 9.30 en 16.00 uur pendelt er vanaf deze parkeerplaats continue een bus van en naar Surplus locatie Elisabeth, met dank aan non-profit organisatie Rolerisuit.

Publicatiedatum: 27 aug 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Wonen, Surplus Groep