Fysiotherapeut (waarnemend)

Oproepbasis (0-uren contract)

Waar
Het team fysiotherapie maakt deel uit van de dienst Behandeling en Begeleiding van Surplus Zorg met hoofdlocaties in Zevenbergen en Breda. Je gaat werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen cliënten op het gebied van psychogeriatrie, geronto psychiatrie, somatiek en in de eerste lijn. Een brede doelgroep cliënten!
Ook wordt fysiotherapeutische groepsbehandeling aangeboden. Het team fysiotherapie bestaat uit fysiotherapeuten, beweegagogen en een fysiotherapeutisch assistent onder leiding van de vakgroep coördinator fysiotherapie.

Functie
In hoofdlijnen bestaan je werkzaamheden als fysiotherapeut uit het zelfstandig onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten. Daarnaast heb je een taak bij het informeren, instrueren en adviseren van cliënten en betrokkenen en verple¬gend- en ver¬zor¬gend personeel. Afwisseling in multidisciplinair verband.

Wij vragen
Je beschikt over het diploma HBO-Fysiotherapie en hebt een bewijs van inschrijving in het BIG-register en kwaliteitsregister. Bij voorkeur heb je werkervaring in de geriatrie of neurologie. Daarnaast ben je gericht op multidisciplinaire samenwerking, ontwikkelingsgericht en een professional binnen je vakgebied. Als persoon heb je een flexibele instelling en een hart voor ouderen. Met name het werken met psychogeriatrische cliënten spreekt je aan. In verband met het werken op de diverse locaties ben je in bezit van een auto.

Wij bieden
Dienstverband: Oproepbasis (0-uren contract). Je wordt opgeroepen bij drukte, ziekte of vakantie van collega’s. De aanstelling is voor de duur van 1 jaar.
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Werktijden: In onderling overleg
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT
Salaris: FWG 55, max. € 24,71 bruto per uur.

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.
Informatie: Frank van Overveld, hoofd Paramedische Dienst (tel. 0168 - 350520)
Sluitingsdatum: 30 augustus 2018
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2018/153
E-mail: werken@surplus.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Oproepbasis
 • Reageren kan tot:
  30-8-2018
 • Referentie:
  2018/153
 • Plaats:
  Zevenbergen/Breda, Behandeling & Begeleiding

DIRECT SOLLICITEREN