We zijn de trotse eigenaar van een prachtig nieuwe Ganshoek!

Op dinsdag 31 juli was het dan eindelijk zo ver, we hebben de sleutels van de nieuwe Ganshoek gekregen.

Iedereen in Lage Zwaluwe heeft er lang op moeten wachten. De huidige (oude) Ganshoek is al enige jaren gedateerd. Was er al in 2001 sprake van nieuwbouw, kunnen we nu na 17 jaar dan uiteindelijk zeggen dat er aan de Ganshoeksingel in Lage Zwaluwe een prachtig nieuwe Ganshoek is gebouwd door woningcorporatie Woonvizier. Armand Lagrouw (regiomanager) heeft samen met Wilma Schoones (Voorzitter Cliëntenraad Ganshoek) de sleutels van Anita van Breederode (manager wonen Woonvizier) in ontvangst genomen.

Hier hoorde natuurlijk, bloemen, bubbels en een hapje bij. Voor ons is deze sleuteluitreiking de start van een drukke periode. Nu het pand gebruiksklaar is en de sleutels ontvangen zijn, gaan we snel aan het werk om de Ganshoek schoon te maken, in te richten en medewerkers te scholen in de nieuwe domotica systemen die we in de Ganshoek hebben toegepast. Het worden drie weken van hard werken zodat uiteindelijk 21 en 22 augustus onze bewoners kunnen verhuizen.

Begin september dragen we de sleutel van de (oude) Ganshoek over aan de eigenaar, zodat dit pand gesloopt kan worden en er op deze plek een grote ontmoetingsruimte komt voor activiteiten voor en door burgers uit Lage Zwaluwe.  Voorjaar 2019 is dan het gehele complex Ganshoek gereed.

Publicatiedatum: 1 aug 2018

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Wonen, Surplus Groep