Leidinggevende Welzijn

24-28 uur gemiddeld per week

Waar
Surplus is een organisatie voor zorg, wonen en welzijn met dochterstichtingen in West- en Midden-Brabant. Surplus organiseert de dienstverlening kleinschalig en dicht bij de klanten. De eigen mogelijkheden en regie van mensen en groepen vormen het uitgangspunt bij de activiteiten.
Surplus Welzijn richt zich op mensen die ondersteuning wensen voor hun welzijn in relatie tot de sociale omgeving. De organisatie is werkzaam in 8 gemeenten.
We zoeken een collega voor de gemeente Oosterhout. Er sprake is van een duobaan.

Functie
Als Leidinggevende Welzijn geeft je leiding aan medewerkers meerdere of meer complexe werksoorten binnen een organisatorische eenheid. Je bent naast de realisatie van het beleid ook verantwoordelijk voor de toepassing van het personeels-, financieel- en organisatiebeleid en je hebt uit dien hoofde bevoegdheden tot het nemen van beslissingen binnen de kaders van het organisatiebeleid en het beschikbare budget. Je faciliteert de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers voor hun eigen ontwikkeling. Je speelt adequaat in op de permanente veranderingen die vanuit de samenleving komen, kijkt met een ondernemende blik en houding vooruit naar mogelijke kansen, zet deze samen met de medewerkers om in concrete activiteiten en durft daarbij verantwoorde risico’s te nemen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse contacten en afspraken met de gemeente en voor het schrijven van offertes etc.

Wij vragen
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt kennis van Welzijn Nieuwe Stijl en je beschikt over goede contactuele vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers. Je beschikt over managementvaardigheden, plan- en organisatie- en analytisch vermogen. Je bent pro-actief en ondernemend in het signaleren en bespreken van consequenties van ontwikkelingen. Je bent een stevige persoonlijkheid en je bent actief en vindingrijk. Je bent gericht op ontwikkeling en nieuwe initiatieven op het gebied van welzijn binnen de gemeente en welzijnsorganisaties. Je hebt ervaring in het ondersteunen van hoogopgeleide vrijwilligers. Daarnaast heb je kennis van de sociale kaart.

Wij bieden
Dienstverband: 24 uur gem per week. De aanstelling is voorlopig voor 10 maanden.
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Werktijden: Werktijden in overleg.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO Sociaal Werk
Salaris: Schaal 11, max. € 4.902,00 bruto per maand (fulltime basis).
 
Informatie / Sollicitatie
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.
Informatie: Anja Hartmans (anja.hartmans@surplus.nl) of Gemma Vriens (gemma.vriens@surplus.nl, 06-23070068)
Sluitingsdatum: 22 augustus 2018
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. werken@surplus.nl  (sollicitatiebrief + CV)
Sollicitatiegesprekken: 30 augustus 2018 in de ochtend
Referentienummer:  2018/150
E-mail: werken@surplusgroep.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  22-8-2018
 • Referentie:
  2018/150
 • Plaats:
  Gemeente Oosterhout

DIRECT SOLLICITEREN