Geriatrie fysiotherapeut

36 uur gemiddeld per week

De vakgroep fysiotherapie maakt deel uit van het team Behandeling en Begeleiding van Surplus Zorg met hoofdlocaties in Zevenbergen en Breda en regionale woonzorgcentra in de regio West-Brabant.
Deze vakgroep is per 1 juli jl. tot stand gekomen nadat de teams van Surplus Zorg en Elisabeth Breda zijn samengevoegd.
De vakgroep fysiotherapie bestaat uit 26 fysiotherapeuten, 2 bewegingsagogen en een fysiotherapeutisch assistent. Naast individuele behandeling wordt ook fysiotherapeutische groepsbehandeling aangeboden bijvoorbeeld op onze zorgboerderijen.

Ter aanvulling van het team zoeken wij nu een gespecialiseerd geriatrie fysiotherapeut. Een expert die vanuit inhoud, expertise en persoonsgerichte zorg onze intramurale cliënten en cliënten in de 1ste lijn gaat behandelen.  

Functie
In hoofdlijnen bestaan je werkzaamheden als geriatrie fysiotherapeut uit het zelfstandig onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten. Daarnaast heb je een taak bij het informeren, instrueren en adviseren van cliënten en betrokkenen, collega fysiotherapeuten en ons  verplegend- en verzorgend personeel.

Wij vragen 
Je beschikt over het diploma HBO-Fysiotherapie,  BIG-registratie en inschrijving in het kwaliteitsregister. Bij voorkeur heb een master geriatrie afgerond of ruime werkervaring in de ouderenzorg.  Daarnaast ben je gericht op multidisciplinaire samenwerking, ontwikkelingsgericht en een professional binnen je vakgebied. Als persoon heb je een flexibele instelling en een warm hart voor ouderen. Met name het werken met psychogeriatrische cliënten spreekt je aan. In verband met het werken op de diverse locaties ben je in bezit van een auto.

Wij bieden 
Dienstverband: 36 uur gemiddeld per week. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar, met mogelijk perspectief
Ingangsdatum: per direct.
Werktijden: fulltime
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT
Salaris: FWG 55, max. € 3.866,52 bruto per maand.

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.
Informatie: Melanie Brooijmans, fysiotherapeute tel:  0168 - 350523 bij afwezigheid van Frank van Overveld vakgroep coördinator.
Sluitingsdatum: 30 juli 2018
Sollicitatiegesprekken: eind augustus
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2018/142
E-mail: werken@surplus.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen


 Details
 • Dienstverband:
  Fulltime
 • Reageren kan tot:
  30-7-2018
 • Referentie:
  2018/142
 • Plaats:
  Surplus Zorg

DIRECT SOLLICITEREN