Senior Verpleegkundige (niveau 5)

Minimaal 24 uur per week

Waar
Onze locatie deBreedonk is een modern woon- zorgcentrum voor ouderen gelegen aan de zuidrand van Breda. Er zijn 80 verzorgingsplaatsen, verdeeld over 78 appartementen. Tevens zijn er twee appartementen waarin men tijdelijk verzorgd kan worden met een eerstelijnsverblijf indicatie (ELV). Daarnaast zijn er op locatie deBreedonk ook een 40-tal moderne serviceappartementen waar wij zorg en diensten leveren.

In onze zorgvisie is het  team verantwoordelijk voor de zorg. We werken met een rolverdeling in het team. De regisseur, een rol die is belegd bij de senior verpleegkundige, is onder andere verantwoordelijk voor het dagproces. Hij/zij is die dag het gezicht en het centrale aanspreekpunt voor bewoners, familie, collega’s en behandelaars. Daarnaast heeft iedere bewoner een familiecontactpersoon, die verantwoordelijk is voor de coördinatie en afstemming tussen informele en professionele zorg voor die bewoner. De senior verpleegkundige heeft zorginhoudelijk een coachende en begeleidende rol en is doorlopend gericht op kwaliteitsverbetering.

Functie
Naast de uitoefening van je beroep als verpleegkundige vragen wij van onze senior verpleegkundige dan ook andere kwaliteiten: je levert een specifiek deskundige vakinhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling en verhoging van de kwaliteit van de zorgverlening. Bijvoorbeeld door het initiëren van structurele verbeteringen in het zorgproces. Je kunt het dagproces op de afdeling / binnen het team regisseren en hebt een coachende en begeleidende rol naar collega’s. Je weet jouw collega’s te inspireren te handelen vanuit de leefwereld van de bewoner en helpt in elk zorgmoment het welzijn van de bewoner centraal te stellen. Kijkt samen met het team naar welke mogelijkheden er liggen. Je ondersteunt de collega regisseurs in hun rol en spiegelt hen hierin. Je zet collega’s in hun kracht en coördineert de afspraken rondom de aandachtvelden die verdeeld zijn onder de teamleden.

Wij vragen
Je bent in het bezit van een diploma hbo verpleegkundige en bent BIG geregistreerd. Je hebt reeds werkervaring opgedaan in een functie waarin je een coachende rol richting collega’s hebt. Je kunt overzicht behouden over complexe processen en bent goed in staat om afstand te nemen en processen te overzien. Je houdt je beroepskennis en vaardigheden actueel bij. Je hebt plezier in het werken in de ouderenzorg en bent een echte teamspeler die resultaatgericht samenwerkt. Je toont initiatief en bent flexibel, enthousiast en werkt zelfstandig. Je bent beschikbaar voor alle diensten.

Wij bieden 
Dienstverband: Een contract voor minimal 24 uur per week.
Ingangsdatum: In overleg.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO-VVT, FWG 50, (max. € 3.444,48 bruto per maand, op fulltime basis).

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat de interne kandidaat voor.
Informatie: Patrick de Jongh, Teammanager Zorg (telefoonnummer 076-5609021)
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Martine van den Heijkant (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2018/140
E-mail: P&O.deBreedonk@surplus.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  26-7-2018
 • Referentie:
  2018/140
 • Plaats:
  deBreedonk