Professional voor het Centrum Jeugd & Gezin (CJG)

Min/max 24-36 uur per week

Het CJG Drimmelen en Geertruidenberg is er om ouders en jeugdigen, van -9 maanden tot 23 jaar, te ondersteunen bij kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. De vraag van jeugd en ouders is daarbij leidend. De CJG-professionals werken vraaggericht en zijn daarbij gefocust op talenten en mogelijkheden van ouders/ jeugd en hun omgeving. Het CJG biedt daarbij passende ondersteuning.

Het CJG is een netwerkorganisatie en is verantwoordelijk voor het bieden van preventie, informatie  en advies, opvoedondersteuning,  kortdurende ambulante jeugdhulp inzetten van  specialistische jeugdhulp en de coördinatie daarvan.
Het CJG Drimmelen en Geertruidenberg werkt met generalistische professionals die allen dezelfde basistaken kunnen uitvoeren en daarnaast worden ingezet op aandachtsgebieden.


Wat ga je doen?

Het betreft een functie ter vervanging van ziekte en vanaf september een tijdelijke uitbreiding tot en met januari 2019. We zijn op zoek naar CJG professionals met een relevante HBO opleiding die:
- Signalerend en preventief werken.
- In staat zijn de vraag te verhelderen.
- Ondersteuning op maat bieden.
- Ouders en jeugdigen ondersteunen om hun (sociale) netwerk te betrekken en te activeren.
- Enerzijds de hulpverlener kan zijn, maar tegelijkertijd ook de coördinator van de zorgverlening.
- Het verloop van de zorg kritisch volgen en bewaken.
- Hun eigen grenzen kennen en daarbij aanvullende expertise van collega’s inzetten, waaronder ook specialistische jeugdhulp.
- Minimaal een jaar werkervaring hebben binnen het jeugdveld.

Heb je daarnaast CJG-ervaring  en kennis van PGB dan heb je een pre.


Wat bieden we?

Een afwisselende en uitdagende functie in een leuk en betrokken team.  Het CJG is een netwerkorganisatie, medewerkers zijn in dienst van één van de netwerkpartners. In dit geval wordt het dienstverband bij Surplus Welzijn aangeboden. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Welzijn en maatschappelijke dienstverlening schaal 9.

Het betreft in eerste instantie ziektevervanging en vanaf september een tijdelijke uitbreiding tot en met januari 2019

Deze werving is zowel in- als extern uitgezet. Interne kandidaten zullen bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.

 

Interesse gewekt?

Mail dan voor uiterlijk 6 augustus je sollicitatiebrief en C.V. naar Werving & Selectie Surplus;  mwouters@drimmelen.nl ovv vacature CJG Drimmelen/Geertruidenberg,
vacaturenummer: 2018/137
 
Nadere inlichtingen over de inhoud van de functie en de sollicitatieprocedure kun je t/m 12 juli en vanaf 2 augustus inwinnen bij Mirande Wouters (coördinator van het CJG) tel 06-16915651 of t/m 23 juli bij Maaike de Jong (jeugdprofessional) tel 06-12969499.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 34 of 35.


 Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  6-8-2018
 • Referentie:
  2018/137
 • Plaats:
  CJG Drimmelen en Geertruidenberg