Verpleegkundige niveau 4, afd. Saageman

24-36 uur per week, onbepaalde tijd !

Deze vacature bij Surplus betekent werken aan je eigen ontwikkeling en die van jouw collega’s. Surplus is één van de grootste werkgevers in de ouderenzorg in West Brabant; intra – en extramuraal, maar ook op het gebied van welzijn. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige voor afdeling Saageman op locatie Elisabeth in Breda.

Wat ga je doen?
Je werkt samen met een gedreven team van 15 collega’s, bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden IG, voedingsassistenten en een activiteitenbegeleider. Samen met hen zorg je voor een groep van 28 cliënten met een psychogeriatrische aandoening (beginfase tot een vergevorderd stadium). Een groep die complexe zorg nodig heeft op een gesloten afdeling.

Je bent dagelijks bezig met het bieden van cliëntgerichte verpleging en verzorging op basis van individuele zorgbehoeften zoals die zijn vastgelegd in het elektronische zorgdossier. Je deelt kennis met elkaar en uiteraard horen we graag jouw ideeën om de kwaliteit op jullie afdeling op peil te houden en eventueel te verbeteren.
 Je ondersteunt op het vlak van verzorging, voert de verpleging uit en geeft advies in complexe situaties.
 Je coördineert de zorg: hebt dagelijks contact met de arts en de overige betrokken diensten.
 Je neemt actief deel in het MDO (multidisciplinair overleg).
 Je overziet het volledige behandelproces en legt daarin de juiste verbanden.

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zoeken we een enthousiaste, proactieve en gedreven collega met passie voor het vak. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en scholing te volgen om iedere dag weer de beste zorg te kunnen bieden. Je wordt omschreven als een flexibele collega, die helder is in wat ze wil en dit ook goed kan verwoorden. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor wat je doet. Je werkt graag in een gedreven en actief team.
 Je beschikt over een diploma Verpleegkunde niveau 4 of HBO-V en een geldige BIG-registratie.
 Werkervaring in een verzorg- en verpleegtehuis is een pré.
 Je bent flexibel beschikbaar en bereid om alle voorkomende (ochtend, avond en nacht) diensten te werken. 

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een gedreven en enthousiast team. Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 - 36 uur per week.
De functie is ingedeeld in FWG 45, salaris (maximaal € 3.032,60 bij fulltime dienstverband en € 19,38 per uur) en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.

Reageer vandaag nog!
Voor eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Jessica van Splunter teammanager. Zij is bereikbaar via Jessica.vanSplunter@surplus.nl
Vacaturenummer 2018-123.

Solliciteren kan door je brief + CV te sturen naar sollicitatie@surplus.nl


 Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  31-7-2018
 • Referentie:
  2018/123
 • Plaats:
  Elisabeth, afd. Saageman in Breda