Verzorgende IG, afdeling Grutmolen

15 uur per week, onbepaalde tijd !

Deze vacature bij Surplus betekent werken aan je eigen ontwikkeling en die van jouw collega’s. Surplus is één van de grootste werkgevers in de ouderenzorg in West Brabant; intra – en extramuraal maar ook op het gebied van welzijn. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een gemotiveerde verzorgende IG voor afdeling Grutmolen op locatie Elisabeth.

Wat ga je doen?
Dat wat je het liefste doet; dagelijks het verschil maken voor onze bewoners. Jij ziet en hoort elke dag hoe je dit verschil het beste kunt maken. We nodigen je ook uit echt in te leven in de bewoner, zodat je weet hoe het met hem of haar gaat en wat je voor hen op dat moment kunt betekenen, eventueel in overleg met de verpleegkundige.

Je werkt samen met een gedreven team, bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden IG, leerlingen, voedingsassistenten, activiteitenbegeleider en helpenden. Samen met hen zorg je voor 16 cliënten die kortdurend op de afdeling verblijven met als doel om daarna weer naar huis te kunnen gaan en voor 14 bewoners met langdurige somatische zorg.

• Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.
• Je probeert jezelf, de afdeling en de organisatie iedere dag weer te verbeteren.
• Je krijgt een afwissende baan waar jouw mening telt! 

Wie zoeken wij?
Voor deze vacature zoeken we een inspirerende/sprankelende, gedreven, leergierige en proactieve collega die haar/zijn mannetje staat.
Je bent collegiaal en kwaliteitsbewust. Anderen omschrijven jou als een aanpakker! Je hebt van nature een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zet graag een stap extra voor de leden in je team en de bewoners.

• Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, MBO-niveau 3.
• Het zou fijn zijn als je als werkervaring hebt in deze functie en/of doelgroep.
• Je bent flexibel beschikbaar: doordeweeks, in het weekend en op feestdagen.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een functie met flexibele werktijden en mogelijkheden.
De functie is gewaardeerd in FWG 35, CAO VVT. Dit betekent concreet een salaris van maximaal € 2.566,28 bij een fulltime dienstverband, maximaal € 16,40 per uur.
Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De uren zijn in overleg, vanaf gemiddeld 15 uur per week.

Bij Surplus kun je aansluiten bij de collectieve zorgverzekering, fitnessen met belastingvoordeel en deelnemen aan het fietsplan. De overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao.

Reageer vandaag nog!
Voor eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Judith Martens, teammanager. Zij is te bereiken via judith.martens@surplus.nl.

Solliciteren kan door je brief + CV te sturen naar: sollicitatie@surplus.nl 
Referentienummer: 2018/058Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  31-7-2018
 • Referentie:
  2018/058
 • Plaats:
  Locatie Elisabeth, afdeling Grutmolen