Maatschappelijk werker

24-28 uur gemiddeld per week

Waar
Surplus is een organisatie voor zorg, wonen en welzijn in West- en Midden-Brabant
. Surplus organiseert de dienstverlening kleinschalig en dichtbij de klanten. De eigen mogelijkheden en regie van mensen en groepen vormen het uitgangspunt bij de activiteiten. Surplus Welzijn richt zich op mensen die ondersteuning wensen voor hun welzijn in relatie tot de sociale omgeving. Voor de gemeente Halderberge zoeken we een maatschappelijk werker ter versterking van het team.

Functie
Je bent in te zetten in de volle breedte van het algemeen maatschappelijk werk. Je verleent procesmatig ondersteuning en psychosociale hulp aan de hulpvrager en indien nodig, diens sociale omgeving. Je activeert het sociaal netwerk en in tweede instantie vrijwillige inzet. Jouw uitgangspunt is om individuele vragen, indien mogelijk te vertalen naar  collectieve ondersteuning. Tevens verleen je concrete hulp, verstrek je informatie en verricht je onderzoek en rapportage. Je signaleert, behartigt de belangen van de hulpvrager en verricht (preventieve) groepsactiviteiten. Je levert een bijdrage aan de beleidsvoering van de instelling.

Wij vragen 
Je beschikt over het diploma HBO-Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie met ervaring in oplossingsgericht werken en sociale netwerk versterking. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke (rapportage) vaardigheden. Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een auto. (Voor)Inschrijving in het beroepsregister Sociaal Werker is een pre.


Wij bieden 
Dienstverband: 24 - 28 uur gemiddeld per week. De aanstelling is voor bepaalde tijd tot 1 januari 2019 met mogelijkheden tot verlenging.
Ingangsdatum: in overleg.
Werktijden: Het rooster wordt ingepland in overleg met de leidinggevende.
Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO WMD
Salaris:  Schaal 8, afhankelijk van vooropleiding en betaalde werkervaring.

Informatie / Sollicitatie
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
Informatie: Frank van Peer, leidinggevende Welzijn (email: frank.van.peer@surpluswelzijn.nl).
Sluitingsdatum: 24 juni 2018
Gesprekken: de gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 3 juli 2018.
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Jacqueline Malfait (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer: 2018/115
E-mail: werken@surplus.nl
Adres: Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH ZevenbergenDetails
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  24-6-2018
 • Referentie:
  2018/115
 • Plaats:
  Surplus welzijn in Halderberge

DIRECT SOLLICITEREN