Klantenservice
0168 33 18 26

Voor aanmelding, informatie en bemiddelingWonen en werken als Verzorgende IG in Breda

Zoek jij een leuk baan als Verzorgende IG en wil je wonen in de gezelligste binnenstad van het land? Surplus biedt gediplomeerde VIG’ers niet alleen een baan aan, maar ook de unieke kans om in een appartement in het centrum van Breda te wonen, dichtbij je werk.

Wanneer je in Breda gaat wonen, krijg je gezellige, vriendelijke stadsgenoten die altijd in zijn voor een terrasje. In de stad vinden ook de leukste feesten en evenementen plaats, denk bijvoorbeeld aan het Radio 538 feest of Breda Live. In de zomer geniet je elke dinsdagavond van een optreden en een hapje en drankje tijdens Palm Parkies in het mooie Valkenbergpark. In de winter wordt Breda omgetoverd tot een waar Winterwonderland. Genoeg te doen dus, in deze bruisende stad.

Bovendien kom je te werken bij een mooie organisatie waar het echt om mensen gaat. Surplus biedt in Midden- en West-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wij geven onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontplooien en een waardevolle invulling te geven aan hun werkzaamheden. Zo kunnen ze elke dag het verschil maken voor onze cliënten.

Wil jij een dankbare baan als Verzorgende IG combineren met een toffe woning in het centrum van Breda, die ook nog eens deels voor je betaald wordt? Meld je dan snel aan.

Meer informatie of aanmelden? Bel of app met personeelsadviseurs:
Lucia van Dijk (tel. 06 - 22 24 14 96) of Linda Kolsters (tel. 06 - 83 59 01 28).
Mailen is ook mogelijk: werken@surplus.nl