ZZP-ers in de wijk

helpende, verzorgende (IG) en/of verpleegkundige

Voor Surplus zijn wij op zoek naar meerdere ZZP-ers (helpende, verzorgende (IG) en/of verpleegkundigen) in de wijk. Surplus is één van de grootste werkgevers in de (ouderen)zorg in onder andere Breda, Etten-Leur, Zevenbergen, Fijnaart en Roosendaal.

Zoek je een creatieve en afwisselende functie waar je veel vrijheid hebt en waar je terecht komt in een gezellig en een op kwaliteit gericht team? Werk je graag met cliënten die actief meedenken over hoe zij hun zelfstandigheid kunnen behouden en vergroten en die zo lang mogelijk in de wijk (thuis) willen blijven wonen? Dan ben jij de ondernemende professional die we zoeken!
(Je ontvangt een bonus van € 750,00 na vier maanden werken).

Functieomschrijving
Bij Surplus heb je een afwisselende en uitdagende functie. Afwisselend omdat je als helpende of verzorgende bij iedere cliënt thuis komt waar je één op één contact met hen hebt. Je bent een aanspreekpunt voor de cliënt, maar ook voor de mantelzorgers. Uitdagend omdat de zorg complexer wordt; cliënten wonen langer thuis en komen eerder naar huis ná een ziekenhuisopname (verblijven steeds korter in het ziekenhuis).

In de wijkteams zijn flexibiliteit en kwaliteit belangrijke waarden. Samen met je collega’s ondersteun je elkaar in de dagelijkse werkzaamheden bij de cliënten thuis en zorg je met elkaar voor kwalitatief goede zorg:).
- Je biedt cliëntgerichte zorg op basis van individuele zorgbehoeften, zoals die zijn vast gelegd in het zorgdossier.
- Je verstrekt medicatie aan de cliënt of helpt bij het uitzetten daarvan.
- Je signaleert aandachtspunten vanuit de leefwereld van de cliënt en bespreekt deze samen met de cliënt, diens mantelzorger en je team.

Wij vragen/profiel
Je bent een zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid. Een professional, die ook zorgt voor een optimale leefwereld van de cliënt. Je hebt al wat ervaring als ZZP-er opgedaan, bij voorkeur in de thuiszorg.
Het spreekt jou aan om bij mensen thuis te komen en veel verschillende werkplekken te hebben. Je werkt graag zelfstandig, maar hoort ook graag bij een team.
- Je beschikt over een diploma helpende, MBO verzorgende (IG) of verpleegkundige (niveau 4 of 5).
- Ook ben je in het bezit van rijbewijs B en een auto.
- Je vindt het een uitdaging om samen met collega’s te helpen de kwaliteit van de zorg te garanderen.
- Ervaring met het werken in een zelf organiserend team is een pré

Reageer vandaag nog!
Voor eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Anita Bravenboer (Leidinggevende extramurale zorg Zundert en Etten Leur) op telefoonnummer 06-20303859                                                                
Vind je het leuk om dagdeel mee te lopen, zodat je kunt ervaren hoe het werken bij Surplus kan zijn? Laat het ons weten.
Je bent van harte welkom.

Solliciteren

Heb je interesse voor deze functie, dan kun je reageren via werken@surplus.nl onder vermelding van referentienummer 2018/094.
Binnen drie werkdagen proberen wij contact met je op te nemen. Details
 • Dienstverband:
  Parttime
 • Reageren kan tot:
  1-7-2018
 • Referentie:
  2018/094
 • Plaats:
  Diverse plaatsen in de wijk Surplus zorg

DIRECT SOLLICITEREN