Psycholoog met ervaring in de ouderenzorg of GZ-specialisatie

Voor een tijdelijke opdracht, per direct, voor 3 maanden (36 uur per week)

Waar
Het team psychologie maakt deel uit van het cluster Behandeling en Begeleiding. Het team (10 collega’s) bestaat uit GZ psychologen, psychologen, een psychologisch medewerker en een stagiaire WO psychologie. Ieder heeft haar eigen aandachtsgebied(en).
Wij bieden onze cliënten een breed scala aan zorg waaronder somatische en palliatieve zorg, psychogeriatrie en geronto-psychiatrie en behandeling in de eerste lijn.

Functie
Onze psychologen doen psychodiagnostisch onderzoek, geven behandeling en begeleiding en adviseren met betrekking tot indicatiestelling. Daarnaast heeft de (GZ-) psycholoog vanuit de eigen expertise een belangrijke rol in werkgroepen, de coaching van zorgteams in de omgang met cliënten. Wij werken intramuraal vanuit onze woonzorgcentra en behandelen in de eerste lijn. Als GZ-psycholoog word je, naast je eigen aandachtsgebied, ingezet bij complexe casussen en de begeleiding van psychologen middels werkbegeleiding.

Wij vragen
Opleiding WO psychologie, bij voorkeur aangevuld met een specialisatie GZ-psychologie. Als GZ-psycholoog ben je BIG-geregistreerd. Als je geen GZ registratie hebt dan kun je dit compenseren door ruime werkervaring in de ouderenzorg.
Als persoonlijkheid functioneer je prima in een zelfstandige functie binnen een multidisciplinair teamverband. Als professional heb je een duidelijke visie op het vakgebied en heb je een flexibele instelling. Er wordt gewerkt op verschillende locaties waardoor eigen vervoer nodig is.
 
Wij bieden
Dienstverband:         een tijdelijk dienstverband  voor 3 maanden voor 36 uur gemiddeld per week.
Ingangsdatum:         z.s.m.    
Werktijden:              fulltime, kantoortijden
Arbeidsvoorwaarden: arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO VVT
Salaris:                    voor een psycholoog  FWG 60, max. €  4.364,01 bruto per maand (fulltime); met GZ opleiding  FWG 65, max €   5.136,92 bruto per maand (fulltime)

Zorg jij met ons mee?
Publicatie: Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.
Informatie: Brenda Piëtte-Bleijenberg, GZ-psycholoog (06-20131750 of 0168-350528)
Sluitingsdatum: 25 mei 2018
Sollicitatie: Surplus, afdeling P&O, t.a.v. Anja den Tieter (sollicitatiebrief + CV)
Referentienummer:2018/093
E-mail:      werken@surplus.nl
Adres:       Pastoor van Kessellaan 7, 4761 BH Zevenbergen


 Details
 • Dienstverband:
  Fulltime
 • Reageren kan tot:
  25-5-2018
 • Referentie:
  2018/093
 • Plaats:
  Behandeling & Begeleiding

DIRECT SOLLICITEREN